Mentalitatea. Atitudinea. Asta daca as putea. Insa e o iluzie sa crezi ca poti schimba ceva. Desi adesea noi credem ca ii putem schimba pe cei de linga noi. Si asta de multe ori ne aduce dezamagiri in suflet.
Offf, de ce vrem sa ii schimbam pe altii cand cel mai simplu este sa schimbam modul in care ne raportam la ei?
Nimic pentru ca fiecare are caracteristici personale daca i-am face pe toti la fel n-ar iesi nimic
1 singur lucru sa se schimbe:din ura la iubirea desavirsita fata de toti oamenii si in primul rind, fata de Dumnezeu!
As vrea sa fie mai buni, mai calzi, sa nu mai fie individualisti, sase gandeasca si la ceilalti
Sa nu mai fie asa perversi, e enervant, multi vor decat mult sex sex sex si iar sex
Oamenii sunt mult prea interesanti asa cum sunt pentru a fi necesar sa schimbam ceva la ei.
Le-as arunca geloziA din ei,si faptul ca atunci cand vin cu ceva mai tare la scoala toate zic: O! vai,am si eu, de la megaimage, e un chici!
O sa le bat pana la urma!
Asta as schimba la ele!
Eu fiind barbat, as schimba femeile sa nu mai minta, sa zica pe fata ce au de zis, si as extermina tziganii huligani si needucati.
Rautatea, egoismul, si sentimentul acela ca ei au mereu dreptate, mai ales cand e vorba de sentimentele altora. De exemplu, sa spunem ca o prietena de`a ta sustine sus si tare ca tie iti place de un baiat, si tu negi deoarece stii ca nu e asa, insa ea tot asa o tine.
Seby52 întreabă: