| nikolettta a întrebat:

Daca ati putea schimba ceva la oamenii din jur care ar fi acel lucru?

19 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Creieri, ca prea multi prosti sunt.

NOname
| NOname a răspuns:

Vezi "raspuns castigator" de aici:
http://www.tpu.ro/......oameni-2/!

| cristi202 a răspuns:

Mentalitatea. Atitudinea. Asta daca as putea. Insa e o iluzie sa crezi ca poti schimba ceva. Desi adesea noi credem ca ii putem schimba pe cei de linga noi. Si asta de multe ori ne aduce dezamagiri in suflet.

| Flav a răspuns:

Intai m-as intreba ce-as putea sa schimb la mine. Si cate as avea...

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Offf, de ce vrem sa ii schimbam pe altii cand cel mai simplu este sa schimbam modul in care ne raportam la ei?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Le-aș transforma bolile în sănătate!
Pa, pa.

| DorelSudoru a răspuns:

Nimic pentru ca fiecare are caracteristici personale daca i-am face pe toti la fel n-ar iesi nimic

| mgtow a răspuns:

Sa nu mai fie rea.

| AnaMaria_2328 a răspuns:

1 singur lucru sa se schimbe:din ura la iubirea desavirsita fata de toti oamenii si in primul rind, fata de Dumnezeu!

| NOBODY a răspuns:

Monitorul,procesorul și cablurile

| anutza a răspuns:

As vrea sa fie mai buni, mai calzi, sa nu mai fie individualisti, sase gandeasca si la ceilalti happy

| Raul_7987 a răspuns:

Educatia.

| BOOBZen a răspuns:

Sa nu mai fie asa perversi, e enervant, multi vor decat mult sex sex sex si iar sex

| bunnylover537 a răspuns:

Oamenii sunt mult prea interesanti asa cum sunt pentru a fi necesar sa schimbam ceva la ei.

| ღNameღ a răspuns:

Le-as arunca geloziA din ei,si faptul ca atunci cand vin cu ceva mai tare la scoala toate zic: O! vai,am si eu, de la megaimage, e un chici!
O sa le bat pana la urma!
Asta as schimba la ele!

| claudiu89 a răspuns:

Eu fiind barbat, as schimba femeile sa nu mai minta, sa zica pe fata ce au de zis, si as extermina tziganii huligani si needucati.

| nikol_8225 a răspuns:

Rautatea,ura,dusmania,perseverenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ce mi-a luat asta vorba din gura, intai trebuie sa ma corectez pe mine daca am pretentii la altul

| MinAh21 a răspuns:

Rautatea, egoismul, si sentimentul acela ca ei au mereu dreptate, mai ales cand e vorba de sentimentele altora. De exemplu, sa spunem ca o prietena de`a ta sustine sus si tare ca tie iti place de un baiat, si tu negi deoarece stii ca nu e asa, insa ea tot asa o tine.

Întrebări similare