As suplimenta inteligenta oamenilor sa nu mai creada in prieteni imaginari si sa se bazeze pe stiinta si pe raspunsuri concrete, asa am fi mult mai avansati din toate punctele de vedere.Restu lucrurilor se pot remodela foarte usor. Apropo pe Basescu putem sal schimbam usor, fiindca populatia alcatuie tara nu presedintele, doar ca romanilor le convine situatia altfel Basescu nu ar mai fi fost demult la conducere
Nu sunt Dumnezeu ca sa hotarasc cum as schimba lumea.
Dar eu l`as schimba pe Basescu de la conducere!
Oamenii i-as face altfel...si aici ma refer mai mult la romani ca in afara nu e chiar asa.adica fiecare e cu treaba lui.si nu daca lasa in autobuz o sacosa jos se uita sa nu il fure...sau daca cineva vrea sa te ajute sa iti tina ceva gata repede se gandeste romanu "asta vrea sa ma fure" nu zic ca toti romanii sunt asa.dar 80% da
in al 2 lea rand as planta mai multi copaci sa avem mai multe locuri verzi.ca acum poluarea e destul de mare si nimeni nu prea face nimic
in al 3-lea rand as face in asa fel incat in fiecare luna in fiecare oras sa se adune o echipa care sa stranga gunoaiele lasate de alte persoane si poate asa lumea se va invata sa arunce gunoaiele la gunoi
I-as baga pe politicienii astia tampiti la inchisoare si as pune unii americani in locu lor. Si as creea o insula pe la marea mediterana numita Andreitopia
As taia din radacina MINCIUNA! Sunt din ce in ce mai putini oameni care nu mai disting adevarul din cauza minciunii si de aceea lumea in care traim este atat de urata
Buna.
Ce as schimba?
Probabil pe Base.
De ce?
Nu-i de-ajuns ce ne-a facut?
Sau pe tine nu te-a afectat?
Si as "scoate" din peisaj ne dreptatea, oamenii falsi, fitosi, mincinosi si tradatori.
Pa.pa!
In tara noastra doar presedintele si guvernul. In alte tari cum este Libia as opri razboiele, as lasa gratis spitalizarea si fiecare om ar fi obligat sa isi fac control pe fiecare an.
Buna.In primul rand a-si remodela oameni pentru a nu mai fi atat de rai si egoisti.
Daca as putea "remodela" sau schimba lumea... nu as face.o deoarece in viziunea mea totul da totul cu bune si rele functioneaza ca un tot unitar pe care sigur nu am vrea sa.l deranjam [parerea mea]
Ai dreptate, parerea ta. e normal ca unii sa moara de foame cat timp altii isi fac vile si piscine din banii lor, e normal ca unii sa moare in razboi pentru un amarat de petrol, e normal "parerea mea"
Pai intai camera
apoi culoarea camerei
apoi... ursuletziica am fff multi
si cam atat
СчаСтлИваЯ întreabă:
Barajag întreabă:
AvalohAlyn întreabă: