Toate secretele universului si pot muri linistit
Cum a aparut energia care a cauzat big bang?
Cum a aparut viata din materie moarta?
exista vreun creator?
care este scopul, sensul vieti?
exista after life?
Toate secretele universului... daca e asa, fac un recipient in care sa tin antimaterie, creez antimaterie din moment ce stiut toate secretele si o vand... asa o sa devin cel mai bogat om care a existat si care o sa existe vreodata
Sau, daca nu vreau sa devin cunoscut, varianta mai simpla ar fi sa fac fac aur din diferite substante si sa il vand .
Secretele universului, clar!
Asa as sti unde sunt ascunsi teroristii pentru care se ofera recompense banoase, ce actiuni vor creste la bursa, etc.
Întrebarea ar trebui sa fie "Dacă aveți de ales între toate secretele universului și 1.000.000 de dolari, ce mașină v-ati cumpăra prima dată?"
deci eu aleg banii
Secretele,logic...cu ajutorul lor pot castiga mai mult de 1.000.000 de dolari
1.000.000 de dolari. Cu ce m-ar ajuta sa stiu toate astea? Pana la urma doar cretinii au succes in ziua de azi.
Cretinii nu au banii. si apoi ce?
Oricum eu nu sunt genul care sa spun la cineva secrete asa ca as murii cu ele si oricum APROAPE tot ce se putea descoperii s-a descoperit deja.
Poti sa vezi cati cretini sut in parlament si care au bani si succes si tot ce vor.
Cum adica si apoi ce?
în continuarea vieții...
A...Nu stiu, ma gandeam sa joc la nationala sau sa ajung in armata.
Ok*
Eu as alege secretele universului, pentru a le vinde ulterior guvernului pentru si mai multi bani
Creierul tau reptilean a raspuns
Popescu_Doiniţa_1981 întreabă: