| gabriel_7188 a întrebat:

Daca azi ar fi ultima ta zi pe pamant, ce ai face?

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

As merge la Kings island si m-as mai da in Son of the Beast desi am promis ca nu voi mai face asta cat voi trai. As manca fructe de mare pana as plezni. As admira apusul pe o plaja pentru ca nu am facut-o niciodata, impreuna cu cei mai buni prieteni si as adormi in bratele iubitului meu, acolo pe nisip. The end.

25 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

As chiuli de la job, mi-as lua persoana iubita si am merge la munte unde, cu banii ce trebuie dati la chirie, am lua o camera la o cabana undeva in varf de munte si am face dragoste pana seara tarziu, apoi ne-am uita la stele sa ghicim unde urmeaza sa merg.

| georgesur a răspuns:

Mi-as pregati bagajele pentru o tura prin Sistemul Solar!

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

M-as bucura!
Nu sunt fatalista!
Nu am regrete, nu am pareri de rau!
Pe undeva, simt ca viata asta nu e totul..., nu am certitudini ca ar fi o alta viata dupa moarte, insa asa simt, ca nu e totul, de aceea vad moartea mioritic, ca pe o trecere... si am si o curiozitateeeee...
M-ar intrista suferinta celor ramasi sa ma planga...
Un banc pe tema asta:
Doi fetusi in uter in momentul nasterii: "Acum se termina viata noastra!- zice unul. Fii serios, ii spune celalalt, acum abia incepe! Primul... dar s-a mai intors cineva sa ne spuna cum e?"
Daca iti traiesti fiecare zi, ca si cum ar ultima, oricand s-ar intampla, nu ai regrete!
Oricum, trebuie sa fim pregatiti pentru asta in fiecare zi.
Nimeni nu stie cand pleaca, bagajul trebuie sa fie langa usa...

assiris
| assiris a răspuns:

Ce am facut si ieri.

| andreutz a răspuns:

Mai intai as face o partida de sex nebun cu prietena (asa ca pentru ultima data...), apoi as face bungee jumping de pe vidraru sau ranca(sa imi creasca inapoi adrenalina), mi-as suna toti prietenii si dusmanii sa le cer iertare intr-un fel sau altul... unora le-as multumi binenteles... apoi mi-as vinde apartamentul (da, este pe numele meu!) la urgenta, oricat as lua pe el...cu o parte din bani mi-as asigura inmormantarea, la care sa vina obligatoriu niste lautari (nu manelisti, pentru cei care nu stiu sa faca diferenta!) iar cei prezenti la inmormantare sa se bucure la moartea mea...(daca plange vreo unul ma trezesc din morti si il bat de nu se vede laughing)) iar restul de bani, i-as dona bunicii si unui prieten... apoi pe seara ma duc in varful muntelui de la mine din oras, cu o sticla de chivas de 12 ani si toate pozele care le am...ma apuc sa depan amintiri si beau pana adorm fericit...si uite asa a mai trecut o zi din viata unui pamantean...

mlm
| mlm a răspuns:

Cu siguranta asi face un lucru care nu l-am facut pana atunci si care doream sa al fac demult, macar sa nu imi para rau ca am trait o viata intreaga si nu am facut ceea ce mi-am dorit.

| Danny _3256 a răspuns:

Mi-as imparti averea la saraci si ipod-ul l-as da cui l-am promis...prietenii stiu despre cine-i vorbalaughing

| christian a răspuns:

As merge la ski pentru ultima oara, as face snowboard, oricum, sper sa mor iarnahee hee

| borsec a răspuns:

Ultima mea zi mi-as petrece-o cu sotul meu si cu famila pe care ii iubesc din toata inima

| kh1ss a răspuns:

As face tot ce imi place... le-as spune persoanelor dragi ca le iubesc, si as face lucruri pe care pana acum nu le-am facut

| baba a răspuns:

M-aş urca în tren şi aş pleca la mare.

| RamonaMn a răspuns:

As face tot ce n`am reusit pana acum.Simplu.happy

| ? MayE [;x] a răspuns:

As suna un baiat pe care il cunoasc si i-as spune ca il iubesc

| macarale a răspuns:

Exact ce as face in orice alta zi

| MihaiA a răspuns:

Andreutz... cam asta as face si eu daca as muri. in schimb adaugam
* partida de sex nebun cu prietena ta, dar si cu alte fete rolling on the floor
* n-as vinde nimic, as jefuii o banca, benzinarie, ne orientam big grin
* cu banii as merge la cazino i-as juca pe toti.
* bungee jumping si parasutism.
* si in rest. whisky.

| cely a răspuns:

NU VREAU SA MA GANDESC NICIODATA LA ULTIMA ZI. VIATA E FRUMOASA SI TREBUIE TRAITA.

| mihaela_5361 a răspuns:

Mi-as petrece timpul cu fiul si sotul meu, din cauza serviciului parca nu avem timp suficient pentru el (are 1 an si 3 luni).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un baiat cu iq ridicat! ce rost au intrebarile puerile?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja am raspuns(chestia cu iq). dar esti deprimat sau dragostea la distanta isi spune cuvantul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le-as spune "te iubesc" celor dragi si i-as imbratisa, le-as spune "va iert" celor...care mi-au gresit dar nu pot recunoaste, l-as ruga pe Creator sa ma ierte pentru tot ce am gresit in viata, mi-as petrece ziua cu familia si prietenii cei mai dragi iar, seara mi-as face bagajul cu amintiri si as "adormi" cu speranta sa ii intalnesc pe toti ai mei, "dincolo" candva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca as inebuni sad pe bune.
Pei in primul rand nu m-as duce la birou happy
As plange, as petrece ziua cu familia si as pierde ultima zi analizand de ce trebuie sa fie ultima zi din viata noastra probabil (eu trebuie sa gasesc motive pentru orice) happy si pierd multe.
Acum daca s-ar intampla cu adevarat nu stiu daca astea ar fi lucrurile pe care le-as face. Am fost pusa in situatii in care credeam ca o sa ma comport intr-un fel dar nu a fost asa. Viata e plina de surprize.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As merge dimineata la scoala sa imi predau cartile...laughing. dupa... mi-as face bagajul pentru excursia in LOS ANGELES .si MARELE CANION ...as suna din avion .pe persoanele dragi .sa le spun cat ii apreciez .si le multumesc pentru tot. apoi ...as sari cu coarda de pe H de la HOLLYWOOD... m-as intalni cu vedetele mele preferata sa povestim la o ciocolata calda. ...as trece si prin BAHAMAS pentru o ora de plaja ...la venire acasa ...as opri la o cofetarie unde mi-as cumpara un tort ( ciocolata, vanilie, martipan, rom, banane )... iar spre seara ...as picta ultimul tablou ...care sa exprime sentimentele... si ideile pe care le-am avut ...asa ca o amintire happy...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-as distra la maxim

| Vadimo a răspuns:

As face kit mai mult bine

| carmen_9004 a răspuns:

Mi as pune viata in randuiala cu Dumnezeu.

Întrebări similare