| benny7 a întrebat:

Dacă banii nu pot cumpăra fericirea, poți să fii cu adevărat fericit fără bani?

Răspuns Câştigător
| MădălinaMaya055 a răspuns:

Banii te ajuta sa nu ramai pe strazi, sa ai ce sa mananci sau acoperis sub care sa dormi.Ei definesc decat siguranta zilei de maine, fericirea adevarata consta in a fi fericit cu tine insuti si a avea prieteni adevarati si o familie sanatoasa.Pai, la intrebarea ta as putea sa zic ca iti trebuie si un minim de venit, poti fi fericit si fara bani, dar vei avea momente in care vei fi stresat de lipsuri.

| benny7 explică (pentru MădălinaMaya055):

Doar "Un strop de fericire" este.ok**

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu am cum, femeia are nevoie de intretinere si intretinerea se face cu hartie si metal (bani). Deci muncim pentru niste numere fictive in contul bancar, hartii si metal sclavie moderna infoliata cu minciuna.

Bula
| Bula a răspuns:

1. Ce inseamna fericirea? Nu este o stare continua, fiindca omul are si dureri.

2. Ai fi uimit, cati oameni sunt pe Glob care n-au vorbit niciodata la telefon (aproape jumatate din populatie! ), n-au bani sa-si cumpere tot felul de gadget-uri, dar nici n-au nevoie, dar totusi sunt deseori fericiti.

3. Totul este relativ.

| RAY a răspuns:

Fericirea vine cand gandesti rational

| benny7 explică (pentru RAY):

Raţional fără banii cam greu?

| RAY a răspuns (pentru benny7):

Nici vorba man

| LPCTSTR a răspuns:

Meen, vii pe TPU să întrebi asta?

| benny7 explică (pentru LPCTSTR):

Deci unde e fericirea?

| LPCTSTR a răspuns (pentru benny7):

E plecată pe HD 187733 b, o poți vizita în fiecare zi de luni până vineri de la ora 07 până la ora 22.
Succes!

| benny7 explică (pentru LPCTSTR):

Ok thanks man!*

| PainTech a răspuns:

Cine spune ca banii nu pot cumpara fericirea?
Depinde pe ce ii cheltui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''O viaţă calmă şi modestă aduce fericire, decât obţinerea succesului combinată cu lipsa constantă de nelinişte.''
-Albert Einstein
http://www.descopera.ro/......eal-succes

| ziptrack a răspuns (pentru anonim_4396):

"O viaţă calmă şi modestă aduce mai multă fericire decât urmărirea scopului de a avea succes combinată cu alergătură constantă."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca esti masochist. Orice pasiune ai, trebuie sa investesti in ea, cum poti fi fericit fara sa faci ceea ce-ti place? Daca te face fericit faptul ca esti iubit, si iubita ta e la distanta si n-ai bani s-o vizitezi, cum te face asta fericit? laughing Ai prieteni, dar n-ai bani sa iesi din casa, din nou. Totul inseamna bani. Dar ce inseamna sa fii fericit?

| Ana1687 a răspuns:

Nu e chiar adevarat, ai nevoie macar de un buget minim ca sa fi fericit, nu poti sa fi cu adevarat fericit cu burta goala, fara un acoperis deasupra capului sa te bata ploaia in cap
Exista si genul acela de persoane dar sunt foarte rare si au tot respectul meu dar noi nu am putea supravietui asa, am fost nascuti cu tehnologie si nu poti sa renunti asa usor la ea