| reihiuke a întrebat:

Daca cineva ar veni la voi cu un nou sistem religios, filosofic sau spiritual, ce intrebari ati pune pentru a va interesa daca acel sistem este benefic sau nu?

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

L-as intreba daca el chiar crede in sisteme si,dupa toata demonstratia, inutila de altfel, l-as intreba ce parere are de supravietuire, care nu prea tine seama la sisteme, indiferent de care...

| Wøodenpints a răspuns:

Mie ce-mi iese? Nimic? Cum nimic? Mno, atunci poţi să iei sistemul ăsta al tau, să-l faci sul şi să ţi-l introduci în partea dorsală ca să nu zic în anus.

| Lizzu a răspuns:

Stergi cumva raspunsurile care nu-ti convin?

| reihiuke explică (pentru Lizzu):

Nu. Doar dau doar ignore. Nu stiam ca se sterg si raspunsurile deja postate.

Dap, se sterg si raspunsurile. Dar nu am ce face. Am buton, il pot folosi. happy

| Lizzu a răspuns (pentru reihiuke):

Nu poti trai niciodata izolat de parerile diferite de ale tale.
Imi pare rau. Oricum nu spusesem nimic incoerent sau ciudat. Era ceea ce credeam eu.

Cand pui o intrebare accepti toate raspunsurile, concordante si neconcordante cu gandirea ta si nu faci uz de putere (buton).
Asta e scopul unei intrebari.

O seara buna.

Dar tie nu ti-am sters nimic. Asta in cazul in care aveai mai multe conturi. Nu sunt obligat sa citesc toate porcariile unor oameni. Pentru unii consider ca imi pierd timpul citindu-i si nu cred ca au ce-mi oferi. Daca modul lor de a raspunde si de a fi nu ma ajuta in niciun sens, atunci nu are rost sa mai vorbim. Asa e si in viata reala. Nu cred ca te imprietenesti si vorbesti cu toata lumea in fiecare zi. Cand iau o decizie ma gandesc cum ar fi mai bine pentru mine si pentru ceilalati si o iau cu un scop, in cazul asta, consider ca nu ma pot intelege cu unii oameni si ca nici ei nu inteleg ce am eu de spus, oricat as vorbi cu ei, pentru ca dau mereu acelasi tip de raspuns, din unghiul lor din care privesc lucrurile. Si atunci, ca sa nu mai am pagina plina de raspunsuri de genu celor care s-au sters sau de intrebari "Daca Dumnezeu exista, de ce nu face tumbe sa-l vedem si noi?", apas pe butonhappy Poti sa pui tu intrebarea daca te alina raspunsurile astea, tu o sa le vezi, eu nu si toata lumea e fericita. Nu oblig pe nimeni sa faca cum spun eu.

| Lizzu a răspuns (pentru reihiuke):

E singurul cont, nu am de ce sa am mai multe...
Oricum, asta e. Faci cum crezi.

Mersi pentru raspuns.

| BrokenArrow a răspuns:

Că-i nou, că-i vechi, tot acelaşi rahat e.
Dar... aş intreba câţi bani căştigă. laughing

| Messerschmitt a răspuns:

In cazul asta nu pun intrebari. L-as da afara in suturi, ca pe cei care incearca sa-mi vanda perdele sau oale pentru gatit sub presiune.

| Montsegur a răspuns:

Câtă bere dă.