cami
| cami a întrebat:

Daca cineva moare, intr-o zi mare precum a fost aceasta, Rusaliile, merge direct in Rai, este bine pentru sufletul lui, sau..stiti voi ceva mai multe lucruri?

Răspuns Câştigător
| Dl.Inginer a răspuns:

@crissa- nu-ti mai raspund la provocare, te-am raportat direct Ralucai. E mai inteligent asa. Chiar trebuie sa te iei de mine ca sa te afli in treaba sau sa pari amuzanta? Nu mai incerca sa iesi in evidenta prin rautate, ca nu-ti sta bine, mai ales unei fete.

43 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Se spune ca in perioada pascala sunt deschise cerurile iar Dumnezeu ii ajuta pe cei care mor in aceasta perioada sa "paseasca" cu usurinta in Rai. Asa se spune, si eu am avut un unchi care a murit in aceasta perioada si l-am visat la scurta perioada de timp ca era fericit.
Condoleante Cami happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai In biblie scrie despre starea mortilor pana la judecata.si acolo zice ca mortii nu stiu nimic.cand au murit in aceiasi clipa sau dus si planurile lor si gandurile lor si amintirea lor. ei se adauga firii din care au fost luati.la judecata daca au parte de una favorabila vor fi imbracati In haina neputrezirii adica vor fi imateriali precum Ingerii.pana atunci...nani...de voie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heh, Dl.Inginer...multumesc pentru raporthappy Dar totusi...raspunsul meu nu este nici obscen, nici injurios nici incorect d. p. d. v. gramatical...era doar o gluma... dar na...ca sa intelegi o gluma trebuie sa ai umor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In biblie scrie totul despre starea mortilor.si despre Invierea lor, si despre judecata. daca biblia este cuvantul lui Dumnezeu si el nu minte, nu stiu cine ar putea da un raspuns mai exact, avand in vedere ca cei ce au Inviat nu au dat detalii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu inteleg cine mi-a dat stupid la raspunsul asta. Oameni de nimic.

| Mya a răspuns:

ALYNHoliavo14, verifica-i pe toti cei care au dat rasp pe paginawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitarile mele Anna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi in asta... spune-mi o persoana care s-a intors si a zis..."eu am ajuns in "RAI" ...si am sa iti si raspund la intrebare

| SimpleSergio a răspuns:

Asta ce-ar insemna? ca vom avea mai multe decese de sarbatori, unele intentionate.Multi vor nemurirea happy, multi vor calea cea mai usoarawinking.doar suntem romani nu?big grin
Sincere condoleate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami, imi cer scuze ca nu iti pot raspunde la intrebare...eu nu stiu aceste lucruri.Am insa ceva de zis. D-nule inginer, ce a fost asa de grav in afirmatia crissei? Sau ar trebui sa nu mai scriem nimic in legatura cu tine sau Ana, de frica sa nu fim penalizati? Hai be serious ca deja te intreci!@Crissa, am ras bine de tot la raspunsul tau. Te sustin.Cred ca ar fi cazul sa te maturizezi, domnule inginer, ca prea faci pe copilul pe site... Fugi si spune-i 'mamei- si de postul meu, ok? big deal!

| lia a răspuns:

@Dl. Inginer, eu nu am nimic cu tine si in mod cert nu intentionez sa incep o conversatie fara finalitate cu dumneata. Vreau doar sa iti atrag atentia ca te dai singur de gol!
Au fost multe afirmatii, pe care Raluca le-a negat, pe tema favorizarilor. Ceea ce ai reusit tu sa faci prin fraza "Apropo, sa-mi amintesti sa-i propun Ralucai sa te faca expert, meriti:*! " este doar sa ne confirmi ca am avut drepatate in aceasta privinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am postat si eu un raspuns aici, il vad la raspunsurile mele, dar aici nu e.Nu e prima data cand mi se intampla asta cu raspunsurile. Care-i faza?

| Xena20 a răspuns (pentru anonim_4396):

Greșit, la moarte sufletul părăsește corpul, până și oamenii de știință recunosc că ești conștient că ai murit. Sunt atatea dovezi că morții sunt conștienți, vezi experientele de moarte clinică, vezi experientele unor oameni care comunica cu cei dragi trecuți dincolo etc. Știu altfel de cazuri reale, nu din carti! Cum ar putea să mai comunice daca nu sunt conștienți?