anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă conștiința se formează atunci când un spermatozoid se întâlnește cu un ovul (embrion), asta înseamnă că dacă te masturbezi faci genocid?

26 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti face genocid la ceva ce nu exista.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

DAcă stai să te gândesti un spermatozoid este jumătate de copil.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca stau sa ma gandesc, gandesti ca un copil.

| RAY a răspuns:

Ce constiinta are acel ovul?

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Embrion

| doctorandus a răspuns:

Nu, pentru ca nu exista ovul in servetel.

| T0T a răspuns:

Nu. Milioane de spermatozoizi oricum vor fi irosiți. Un procent minuscul își poate îndeplini scopul(întâlnirea ovulului).

| aXy99 a răspuns (pentru T0T):

Adica unul laughing

| T0T a răspuns (pentru aXy99):

Dacă sunt gemeni sunt 2. Dacă mai fac sex de câteva ori pot fi mai mulți.

Mai rar 2 sau mai multi.
Daca fac sex de mai multe ori nu vor fi mai multi. Odata ce este fecundat un ovul, nu mai pot fi fecundati si altii.

Serios? Nasol înseamnă că ăia ce au 6-7 copii sunt doar un mit. Mi-ai luminat lumea.

Ori esti prost ori te prefaci. Odata ce un ovul este fecundat, pana cand nu naste, femeia nu mai poate concepe alt copil.

Cred că unul din noi e prost și nu sunt eu acela. Eu cred că m-am exprimat destul de clar că "Dacă mai fac sex de câteva ori pot fi mai mulți". Nu am spus când o să facă asta și nu cred că m-am exprimat că înainte sau după naștere. Să știi că nu e un termen de expirare pentru utilitatea spermatozoizilor pe care îi vei avea într-o viață.

Eu ma gandeam la echivalentul unei singure partide, pentru ca omul asta care a intrebat a folosit cuvantul "GENOCID" la singular.

Practic sperma e tot a lui.

| relian a răspuns:

Cand te mastur cum zici sprmatozoizii aia nu intilneste decat obiectu cu care te masturbezi, in cazul asta mana, cred laughing asta daca nu o faci altfel laughing asta daca stiu si eu scula ta nu-i arunca mai stiu si eu pe unde laughing

| SG1995 a răspuns:

Ce zici tu acolo? laughing
Constiința apare în primi 3 ani de viață, ființa se formează în primele 2-3 săptămâni după coabitare.

| Nilsson a răspuns:

Ovulul si spermatozoidul sunt precum oxigenul si hidrogenul.
Cand se unesc formeaza ceva cu totul diferit fata de ce erau inainte.
Oricum in fiecare minut mor cateva mii de celule in corpul tau care vor fi regenerate ulterior.

| zeus24 a răspuns:

Constinta nu este nativa ci se formeaza prin educatie.

| anonim_4396 explică (pentru zeus24):

Mă refer la suflet.

| SG1995 a răspuns (pentru zeus24):

Conștiința e nativă tati, e acea chestii care te face să gândești. Ai o dobândești în primi 2 ani. E adevărat că mediul joacă un rol vital, astfel că un copil crescut de animale nu va mai fi capabil să raționeze, dar capacitatea îm sine e nativă.

| zeus24 a răspuns (pentru SG1995):

Pai daca un copil crescut in salbaticie nu e capabil sa rationeze, are capacitate dar nu si constinta.

Constiinta este sufletul.

| zeus24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu exista suflet.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Desi un om fara constinta este lipsit de suflet

De unde ști?