Totul e posibil! sigur nu te-au inselat ochii? daca tu chiar ai vazut-o inseamna ca e real
Eu nu am vazut niciodata fantome. Nu o sa cred in fantme pana nu vad. Nu stiu cat de clara a fos imagiea pe care ai vazut-o tu. poate ti s-a parut. Poate chiar a fost o fantoma.
Sigur ca nu este real. daca u zici ca ai fost unde s-a spanzurat cineva, inseamna ca te-ai tot gandit la aceea persoana si ca a fost doar o iluzie a ta
Pai poate ai avut tu o iluzie datorata fricii dar poate sa fie si adevarat.Rar oamenii vad spirite, dar se spune ca 8 zile dupa ce o persoana moare, ea colinda toate locurile dragi ei iar apoi, cand se face aghiazma la 8 zile atunci isi gaseste linistea si pleaca in mormant definitiv.Acum nu se stie daca asta ar fi adevarat.In orice caz totul este posibil
Nu stiu sigur dar iti zic ca si in Cluj la rudele mele am dormit cu varul meu in camera si el mi-a zis ca a vazut o femeie ce se plimba prin camera, si matusa mea la fel a vazut si unchimeu in aceeasi casa eu zic ca s-ar putea. Funda?
... daca stateai in casa poti sa vezi farurile unei masini dar daca esti afara... poate sa fie doar ceata! deci funda.si app nu trebuie sa te sperii asa rau putea sa fie si imaginatia ta! funda?
Eu sunt sigura! am mai vazut asa cazuri
in Rusia este o emisiune "lupta extrasensilor"
e un concurs intre oameni medium care gasesc obiecte pierdute,oameni,vorbesc despre un om avind numai fotografia lui... vorbesc cu mortii sau chiar vad fantome! deci sunt foarte puternici
si totul e absolut real...
baiatul care a cistigat, intr-o emisiune a fost invitat sa spuna ce vede despre fata pe fotografie-si a povestit in detalii moartea sa, chiar in ce a fost imbrakata... apoi a spus ca duhul ei se afla in camera, chiar a aratat unde se afla si incotro se misca si i-a transmis surorii fetei mesaj de la duh! a numit-o asa cum o numea sora(numele doar de ea stiut)
mi-a kazut maxilarul
eu cred in fantome si chiar am vazut si eu doar ca nu sunt sigura ca era adevarat...
@Patrys mai taci! Emisiunile acelea sunt regizate, n-ai de unde sa stii nu ca sunt adevarate. Pfoa ce lume pierduta prin spatiu si ce gandire. Sa-ti pice si acum maxilarul dupa ce ti-am zis.
Mai bine zis alte fenomene,nu neaparat de spanzurat,poate i s-a intamplat ceva rau,l-a atacat cineva,multe alte genuri.Uni chiar vad, eu nu am vazut in viata mea, dar nici nu as vrea sa vad.
@bellaella, hai sa o luam logic. Tu ai vazut "ceva", dar nu esti sigura daca era o fantoma. Cei care citesc intrebarea ta si nu au habar ce ai vazut tu, ar trebui sa stie mai bine decat tine daca ai vazut o fantoma sau nu?
@patrys, esti amuzanta! Cea care intreaba, nu stie ce a vazut, dar tu esti sigura ca a vazut o fantoma, in schimb spui ca ai vazut si tu o fantoma, dar nu esti sigura ca e adevarat.
Multumesc pentru raspunsuri dar mai eram cu cineva si si acea persoana a vazut fantoma cum arata (avea funia de la spanzuratoare in jurul gatului si se plimba in jurul locului unde s-aspanzurat persoana...)
Buna! Deci daca tu zici ca tu ai vazut o fantoma, bine! Dar nu trebuie sa te sperii! Si eu cred in ele caci si mie mi s-a intamplat. Atunci si eu m-am speriat tare si de atunci nu am mai vazut. Dar dupa parerea mea daca tu spui ca a fost o fantoma atunci sa fie. Si oricum sunt foarte putine persoane care vad fantome.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: