Pentru ca din seria gravitatie si pentru ca gravitonul, gaseste-l si cere-i explicatii nesimtitului.
Raspuns 1. din cauza gravitatiei, forta care atrage obiectele mai grele ca aerul catre el
raspuns 2. leul este animal de prada pentru ca se hraneste cu carne
raspuns 3.nush ce sa raspund
Pai de ce leul e animal de prada?
Pamantul are un camp magnetic...mai are si un nucleu in centrul sau..acesta atrage si tine toate obiectele pe suprafata sa. daca dai drumul unui creion..normal ca va cadea, deoarece pamantul il atrage.de ce exista gravitatie? fiindca pamantul are o densitate mare..de ce are densitate mare? fiindca pamantul e mare ca dimensiune! de ce e mare? pai nu eu l-am facut..asa a fost sa fie! sper ca nu mai ai intrebari
Fara gravitatie nu ai sta pe pamant!
Pai de ce nu asi sta pe pamant?
VitoScaletta,asta o da in vrejeala cu restul de pe TPU
Stiu
Pai de ce am dat in "vrejeala" cu restul de pe TPU?
Ca este cultivat la minte de asta stie
Dee ce este cultivat la minte?
Ca sa o dai tu in vrejeala cu el daca nu era cultivat tu nu aveai motiv de vorba
De ce am dato eu in vrajeala? :3 (Stiu de o sa zici )
Din cauza atractiei gravitationale ce se noteaza cu g si este aproximativ 10 (se ia in calcule cu probleme) (de ex. in Romania g=1, 81). Aceasta este considerata o constanta.
De Mere :3
Pai de ce de mere?
Pari mai inteligent in poza.Chiar daca stiu ca nu este a ta.
Pentru ca automobile.
Din cauza gravitatiei care atrage creionul cu o anumita forta (Gravitația este fenomenul fizic natural prin care corpurile fizice se atrag reciproc, cu o forță a cărei intensitate depinde de masele acestora și de distanța dintre ele)