Crestinii se tem de el pentru ca el din fire se enerveaza usor, e homofob, rasist, gelos, neiertator, insetat de sange, misogin, capricios, e complexat si de multe ori frustrat si de aceea el poate da cu un fulger in cap sau cu un cancer cand i se scoala lui. De-aia.
Insa: 1. Dumnezeu nu este bun, iubitor etc.
2: Dumnezeu nu exista.
Ecea,un crestin nu se teme de Dumnezeu ci de asa zisul dracu si de iad.Eu consider crestini adevarati pe cei ce se tem,pentru ca toti spun,,cred in Dumnezeu!" si nu le pasa cand fura,injura, mint etc.
Si totusi daca Dumnezeu este cum l-ai descris tu de ce a creat iadul, un infern? De ce l-a mai creat pe Lucifer daca el stia totul si stia o sa fie rau? etc...
Da el este bun si iubitor dar este si rau cu oameni care o merita si care au facut rau el te ajuta dar trebuie si tu sa ajuti daca esti rau pana la urama blestele te ajun e si iubitor dar e si un parinte drept care premiaza pe cei care merita si ii pedepseste pe cei rai
Mai si de mare mi-e frica, dar o iubesc totusi.nu de el mi-e frica, ci de faptul ca near parasi din cauza pacatelor noastre.si e jale sa si intoarca Dumnezeu fata de la tine.ai vazut ce a patit iov? si totusi a fost tare in credinta lui.si nu Dumnezeu i-a facut rau, doar a permis sa i se puna credinta la incercare.asa cum faci tu cand arunci un bat in apa si cainele til scoate.
Ce intrebare! Dumnezeu este cea mai buna, inteleapta si iertatoare fiinta care a existat si exista in continuare si va exista si de acum inainte.Noi nu putem descrie in cuvinte cati oameni iarta pe secunda si se roaga pentru ei.Si voi asa ii multumiti prin necredinta in el.Nu cred ca exista un om pe pamanta care sa nu:injure sau fure sau sa batjocoreasca.Si toate astea vin de la satana care va indeamna si va si pedepseste.Dar D-zeu ne-a facut cu cele 3 ratiuni ale sufletului asa ca noi alege intre el si satana sau alah sau sa fi ateu. Dumnezem atat de mult iubeste oameni incat nu ne-a facut roboti ca sa credem doar in Dumnezeu si putem alege ce vrem...
In primul rand:Guillotine esti un c****n eu te inteleg ca esti de alta religie dar nai dreptul sa-l sfidezi pe DUMNEZEU In al doilea rand:Nu are de ce sa-ti fie frica de DUMNEZEU daca nu ai facut rau mult si In al treilea rand: DUMNEZEU iti da pedepse pe care le meriti daca le meriti nu ai cine stie ce pedeapsa.
BUNA! Crede-ma Dumnezeu exista.Nu ar trebui sa ne fe frca de El corect? Daca facem rau, o sa ni se ntoarca roata.CREDE-MA!