Dacă ar fi ca-n cartea 3001, the final odyssey, vreau și eu în anul 3000, deși ar fi drăguț dacă monolitul nu ar încerca să distrugă planeta.
Eu m-as multumi si cu 2100, pentru ca sunt foarte curios cum va fi lumea peste inca un secol. E bine sa nu fie nici prea avansata, pentru ca atunci n-ai mai pricepe nimic din ce se intampla As fi curios ce descoperiri vor mai fi pana atunci, ce noi intrebari se vor pune, si ce raspunsuri necunoscute inca noua acum, vor fi stiute atunci. Dar oricum, nu-s prea trist ca nu voi prinde anul 2100. Macar 2050 sa prind : )) Ma bucur ca am avut ocazia sa prind finalul secolului 20, anul 2000, si sa prind si mai mult din secolul 21. E o perioada deosebita din istoria omenirii in care avem de-a face cu un progres al stiintei fara egal in istorie, si ar trebui sa ne simtim mandri pentru asta
3100 Dupa Hristos... am citit niste preziceri cum ca nu va mai fi viata pe Terra dar se va putea locui pe alte planete...
M-as naste in anul 1990 sa nu mai spuna toti prietenii mei mai mari ca sunt prea mica pentru ei
Cum vine asta? "DACA dupa ce muriti"?
Nu era mai simplu sa intrebi "Daca ati avea posibilitatea sa va alegeti anul nasterii, ce an ati alege?"
Asta cu "dupa ce muriti" pe mine ma deruteaza total.
Statele Unite, 1946.
In America de dupa razboi si pana prin anul 2008 s-a trait cel mai bine. Nicaieri nu a mai existat asa perioada prospera in istoria omenirii.
As vrea sa ma nasc in 4000 d.Hr. sau chiar 5000 d. Hr.
Motivul: Poate ajungem si noi la stadiul de nemuritori si dupa aceea nu cred ca ma mai plictisesc cu toate acele lucruri pe care le pot face(in cel mai bun caz) calatorie in timp, teleportare, calatorii intergalactice, etc. etc.
In cel mai rau caz, va fi un scenariu apocaliptic si tot nu m-as supara. As vrea sa vad niste actiune.
Eu,in schimb, m-as intoarce in trecut prin 1700-1800 si as incerca sa determin femeile sa fie independente si sa se emancipeze, vorbesc de femeile din clasa de jos.
As vrea sa traiesc atunci poate pentru a cunoaste diversi scriitori celebri, mai ales in Anglia
Eu aş vrea să mă nasc într-un an în care lumea ar fi un loc ideal în care şi-ar dori oricine să trăiască, un loc în care să fie prezente: libertatea, dreptatea, bunătatea, pacea şi restul de valori care vin odată cu acestea.
Dar acest lucru este aproape imposibil să se întâmple vreodată, deci... cred că mai bine ar fi să "mă nasc" într-un vis frumos, chiar dacă nu e real, dar ar fi aşa cum vreau eu să fie
Oricum ce mi s-ar părea şi mai interesant ar fi să pot călători doar pentru scurte perioade de timp în anumiţi ani, în anumite epoci ale trecutului sau ale viitorului şi să pot fi martor/observator la anumite întâmplări petrecute. Să fiu acolo, dar în acelaşi timp să nu fiu; să asist doar, ca spectator, să am posibilitatea de a observa şi analiza acele evenimente.
Dormeo întreabă: