| juniper a întrebat:

Daca esti prost, poti sa traiesti mai mult? s

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In biblie scrie ca intelepciunea incepe cu frica de Dumnezeu.si tot in biblie scrie ca unde este multa stiinta este si multa suferinta.si am observat ca intr-adevar, un om care are cunostinta de Dumnezeu sufera din cauza incapatanarii, impiretririi inimii celorlalti sufera fiindca ii vede rataciti cu mintea si cu trupul. pierduti pentru imparatia vesnica. un om care vrea sa implineasca in sine chipul creatorului sau sufera pentru toti cei care stramba in ei insisi chipul creatorului. daca unul ma injura eu trebuie sa il iert nu pentru ca trebuie sa intorc si celalalt obraz cat pentru ca atat il duce mintea si e pacat ca posibilitati a avut la fel ca si mine numai alegerea lui e gresita.si sufar fiindca il iubesc si-l vreau indreptat, si impreuna slujitor cu ingerii planului maret al lui DUMNEZEU pentru toti si buni si rai.

22 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Animadab si eu care credeam ca intelepciunea vine din cunoastere si experienta. Frica este motorul tuturor relelor. Am mai spus-o, o voi mai spune. Nu poti iubi cu frica, cele doua sentimente sunt incompatibile chiar daca vorbim de Dumnezeu. Imi inchipui, in ipoteza celor expuse de dumneata cat de mult trebuie sa suferi tu zilnic. Apoi, faptul ca trebuie sa ierti. Hmm. atunci cand esti acid, ironic si foloseste cuvinte precum "ridicola", "curva" unde exact sta iertarea dumneata? In Biblie? Si nu spune ca nu ai folosit cuvintele astea ca ti le caut la raspunsurile ca le-am vazut.

Un om prost e prost si atat. Nu stiu cat traieste. Oricum traieste mai bine si mai relaxat!

cami
| cami a răspuns:

Si prostul, si desteptul traiesc atat cat le e scriswinking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai nu stiu daca se tine cont de prostie.happy

mlm
| mlm a răspuns:

Nu are nimic de aface una cu cealalta.

| hashe86 a răspuns:

Absolut, faci economie de neuroni tongue

| lia a răspuns:

Daca esti prost stii mai putine, nu iti faci griji, treci nepasatori prin viata si nimeni nu iti da batai de cap. Nu se pune nimeni cu tine, te lasa sa traiesti linistit in prostia ta, cred tongue
Desteptul cedeaza primul si prostul crede ca a castigat pentru ca il duce mintea rolling on the floor

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu neaparat. Poti muri de prost ce esti.

| unbaiat a răspuns:

La un mod general cei cu un IQ mai mic sunt scutiti de foarte mult stres deci teoretic se imbolnavesc mai greu laughing

| yadora a răspuns:

Depinde daca nu intalnesti altul mai prost decat tine!

| alexam a răspuns:

Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul! ( asta e ce mi-a venit intai in minte! ) laughing Daca esti prost, sau incult, sau mai putin informat, da in principiu traiesti mai mult, nu te stressezi, nu muncesti, nu iti consumi neuronii, nu iti batatoresti palmele, asta daca esti combinatia letala: prost si lenes! laughing LOL de 1000 de ori!

| Kyky a răspuns:

Nu neaparat. Longevitatea nu tine obligatoriu de nivelul de cultura. Poti sa fii destept si lovit de un camion exact pe trecerea de pietoni (ca deh, pe acolo trebuie sa trecem strada, nu?)! happy

prfml
| prfml a răspuns:

Prost esti considerat de cineva care iti dezaproba modul de gandire in primul rand, deci toti putem fi prosti pentru cineva, in mod normal prost inseamna a fi simplu, da un om simplu poate trai mai mult pentru ca nu se streseaza, stresul iti poate provoca boli care pot ajunge la moarte.

prfml
| prfml a răspuns:

Folosim des cuvantul prost fara sa il intelegem, exact cum dai un vot stupid ca nu esti decaord cu modul de viata al unei persoane, daca el nu este ca mine, repede, este prost, deci cei egoisti folosesc cuvantul prost in general.

| Moneyandfame a răspuns:

Nu stiu daca traiesti mai mult, dar cu siguranta esti mai fericit.Am zis!

| doinitza a răspuns:

Prost sa fii, noroc sa ai...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa stii daca traiesti mult?laughing)
Glumesctongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu.Incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ti-a spus asa o prostie? Este adevarat ca nu este bine sa fii chiar geniu, pentru ca, in timp, neuronii mor, si poate moare si omul.
Dar, totusi, si desteptii si prostii au o soarta. Daca le e scris sa traiasca, traiesc, daca nu, nu.In viata, aproape totul este relativ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu conteaza daca esti prost sau destept...moartea nu cred ca tine cont de desteptaciunea sau prostia cuiva. Iar prostia se poate caracteriza din mai multe puncte de vedere dupa mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer asta a fost primul lucru la care m-am gandit cand am constientizat moartea, ca mai bine eram proasta si imi vedeam in continuare de viata fara sa incerc sa gandesc dincolo de limite.

| just.for.you a răspuns:

Poate pentru ca treci nepasator prin viata!

| lamai a răspuns:

Un prost fara noroc e ca o pisica fara 8 vieti happy
Scuze, dar intrebarea in sine mi se pare o prostie. Vrei sa fii prost ca sa traiesti mai mult? Care-i rostul?

Un pic ai si tu dreptate, vedetele ca Elvis, Michael iti arata ca persoanele talentate traiesc mai putin happy