Evoluția e perceputa sau interpretata greșit de evoluționiști. Evoluția e doar efectul potențialului de variație genetica in cadrul aceluiași gen intre generații. Nu exista adaptare evolutiva intre generații. Vorbim de adaptare doar la nivel de individ si nu intre generații. Un tata musculos nu are neapărat un fiu musculos. Iar adaptarea nu înseamnă transformarea genului de organ adică la sala de forță fibrele musculare devin mai multe si nu-și modifica forma adică nu devin corzi elicoidale sau altceva.
Pai ele nu vor avea loc sa creasca normal si vor lua acea forma. Exact ca la fructe.
Https://www.youtube.com/watch?v=eQPe98Q8aGc
7:53 - 9:55
Mi se pare un pic dubios live-ul facut de pe statia spatiala de catre NASA.
Doar urmareste secventele acelea ( sau chiar tot clipul ) si spune-mi parerea ta.
Tipul mai are cateva clipuri legate de pamantul plat in care explica chestii.
:D
Iar tu te-ai gandit ca merit sa fiu jignita pentru ca am scris "la" in loc de "lui"? Da. Suna mai corect cu " lui" decat cu "la" dar e o exprimare care se foloseste, cel putin în zona mea.
Prin ceea ce ai spus nu ai aratat nivelul tau de cultura (sau de evolutie daca crezi în ea) ci nivelul tau de rautate.
D-le minrest, te legi de detalii nesemnificative si creezi discutii in contradictoriu din nimic. La faza cu "mediile" iar ai fost rautacios. Si totul pentru un biet cuvant de 2 litere. Nu am sa intru in jocul tau. Eu nu consider ca am gresit asa tare pe cat vrei tu sa para. Daca tu consideri asta e problema ta. Pastreaza pentru tine. Nu te mai obosi sa dai raspunsuri care nu au nici o legatura cu intrebarea. E ultima data in care te-am bagat in seama. Subiect inchis.