| Vernusio a întrebat:

Daca exista extraterestri de ce crezi ca nu ne-au contactat/gasit pana acum?

22 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

"Daca exista extraterestri de ce crezi ca nu ne-au contactat/gasit pana acum?"
Un motiv bun ar fi acela ca probabil sunt foarte inteligenti.

| RAY a răspuns:

Cum 40 minute | AlexGamer2 a răspuns (pentru Samariteanul):
Si mai incult decat faptul ca ne tragem din maimute...

cu acelasi aiureli continui, ceea ce dovedeste ca in continuare la ora de biologie lipsesti

pentru ca e prea mare distanta intre ei si noi, pentru ca nu au chef, poate nu stiu inca de noi, dar eu personal cred ca exista aliens in univers

| RAY a răspuns:

Alex ce legatura au bananele ma cu primatele, treci la ora de biologie

| Sn4k3 a răspuns:

Ca universul e mare.

| Superior a răspuns:

"acum 25 minute | RAY a răspuns:
Cum 40 minute | AlexGamer2 a răspuns (pentru Samariteanul):

cu acelasi aiureli continui, ceea ce dovedeste ca in continuare la ora de biologie lipsesti

pentru ca e prea mare distanta intre ei si noi, pentru ca nu au chef, poate nu stiu inca de noi, dar eu personal cred ca exista aliens in univers"
1.Vai,cine vorbea.
2.Mi-ai dat ignore ca un las, bare mai si iti place sa comentezi la mine in continuare.
3. Apropo, primato, cate banane ai mancat azi?

| Samariteanul a răspuns:

Ei ne-au pus aici pe pamant.Noi suntem intr-o faza de teste, niste experimente.Cum as pune un porcusor de guineea intr-o incapere si i-as asigura traiul cu tot cu spatiu verde si apa.Ei sunt mult mai avantasii ca noi si stiu de existenta noastra.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Samariteanul):

Am citit si eu treaba asta "caci de aceea nu suntem acomodati (ba ne e frig, ba cald, etc) caci n-am fost creati aici", nu?

| Samariteanul a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Cam asa e.

| Superior a răspuns (pentru Samariteanul):

| drutzix a răspuns (pentru Samariteanul):

Dovedeste

| drutzix a răspuns:

Uite aici, my friend, ai dat peste paradoxul lui Fermi.
Exista desigur mai multe incercari de a explica acest paradox.
De exemplu
Extraterestrii sunt prea avansati ca sa se oboseasca cu o civilizatie ca a noastra (nici tu nu te duci la furnici si incerci sa le inveti fizica nucleara)
Distantele sunt prea mari pentru a stabili un contact.
Inca nu ne-au descoperit avand in vedere ca undele radio transmise de pamant au ajuns la o distanta de doar 100 ani-lumnina
Suntem printre primele civilizatii inteligente.
Incearca sa nu se faca observati.

| Theo94 a răspuns:

Distantele sunt extrem de mari, iar o ipotetica civilizatie extraterestra care ar putea sa le strabata ar fi extrem de avansata in cat nu ar incerca comunice cu noi, tehnologia lor ne-ar parea pura magie, vorba lui drutzix, nu ti-ai bate capul sa le inveti pe furnici fizica nucleara, dar le-ai studia fara sa intervi, iar daca ai interveni ar fi foarte subtil fara ca ele sa-si dea seama, de ex: ai atasa de una o camera mica de filmat, s-au ai infiltra o furnica robot in musuroi, care ti-ar transmite datele pe un laptop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Extraterestri ne-au gasit de mult. In general pe noi pamantenii. Acum multi ani pe cand aveam 14 ani, la marginea clujului deasupra padurii baciu am vazut ceva foarte ciudat. Ceva levita in aer, avea multe lumini si nu era elicopter pentru ca nu avea sunet. Nici avion nu era. Am vazut cum s-a lasat dupa un deal. Nu s-a ridicat la cer sau altceva. Numai pe vorbe nimeni nu ma crede. Dar eu stiu ce am vazut.

Alti cativa ani mai tarziu aveam sa citesc carti despre aceasta padure BACIU si despre multe aparitii extraterestre in aceasta zona. Cauta pe internet. Exista si articole scrise. Eu un lucru stiu : nu am avut vedenii si stiu ce am vazut. Extraterestrii traiesc printre noi. Iar cartea citita pe acest subiect s-a numit "Lumea lor, in lumea noastra".

| Darkmagic a răspuns (pentru anonim_4396):

Leviteaza si la mine ceva, e o lumina circulara, nu face zgomot si se misca in sincron cu telefonul. big grin
Ce crezi, m-au gasit?
https://imgur.com/QOnXljt
In legatura cu Hoia Baciu s-au scris multe, am inteles ca a fost acolo si o echipa de la Discovery, numai ca fix atunci cand cauti paranormalul...ala se incapataneaza sa nu apara.
Nici nu mai intreb CE naiba ar cauta ET intr-o padure din Romania sau de oriunde...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Darkmagic):

Nu fac deloc misto. Si daca vrei sa stii, vorbeam ce s-a intamplat cand aveam 14 ani. In prezent am aproape 27.

| drutzix a răspuns (pentru Darkmagic):

Cum adica ce cauta?
Au venit sa indoaie copacii pentru a ne convinge ca exista. La fel ca aia din USA care fac cercuri in lanuri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In caz de exista asa ceva, cred ca sunt destul de inteligenti si stiu ca e mai bine sa stea la distanta pentru ca specia noastra stie doar sa polueze si sa distruga tot din jurul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu exista extraterestrii biologici sau biochimici. happy

| cyupaku a răspuns:

-te ca nu toti oamenii sunt pregatiti mental pentru aceste intalniri de gradul 0

| nirocino a răspuns:

Pentru ca suntem la marginea unei galaxii de la marginea Universului...sau...

| Choasmakerangel a răspuns:

Daca Dumnezeu exista si iubeste copiii, de ce ii lasa sa moara de cancer in chinuri? Nu cred ca exista un raspuns exact la intrebare

| Mari03 a răspuns:

De ce spui ca nu ne-au contactat? Gandeste-te ca daca asa ceva s-ar fi intamplat ar fi fost totul musamalizat pentru mentinerea pacii mondiale

Întrebări similare