nony
| nony a întrebat:

Daca faci oamenii sa creada ca gandesc, te vor iubi; Dar daca chiar ii faci sa gandeasca, te vor uri.

1.De ce sa fiu pupincurist si sa le servesc minciuni dulci?
2. Oricum ar fi, intr-un final tot ma vor uri ca i-am mintit.
3.De ce oamenii accepta minciunile care le mangaie orgoliul si virtutea? Oare o minciuna legata de inteligenta e mai dulce decat un adevar irefutabil?

Oare ma veti uri sau ma veti iubi in urma raspunsurilor?

14 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

1. Crezi ca daca ii da-i unuia dreptate care nu are insa el are acea forta sa te distruga daca il contrazici, te numesti pupincurist? Nu bade, te faci faci frate cu dracu sa treci lacu' in cazul acesta. Daca insa vrei sa fii curajos in exces, iti va cade capul si te vei numi martir, insa nu ai rezolvat nimic, te alegi doar cu niste vorbe cu dulcegarii cand se mai aminteste de tine, in rest "Nimic nou pe frontul de vest". Pupuincurist adevarat, esti atunci cand l-e tragi limbi pe izlazu' coa*elor si o ardeti cu minciuna la minciuna sa-ti insusesti avantaje, dar in cazul acesta toti sunteti niste pupincuristi.
2. Oricum cautati sa va eliminati unul pe celalat, pentru ca din minciuna in minciuna pana la urma inevitabil va ve-ti izbiti de adevar, iar minciuna bine pazita este numai la doi ochi, iar minciuna e condamnabila in fata adevarului, asta daca se vrea.
3. Minciuna e sora cu lenea.Stiind cat de paguboase sunt, lesne e a le mai discuta.
N-am niciun motiv sa te iubesc dar nici unul sa te urasc, te respect.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Alexsmenaru,
Eşti setat? Acelaşi răspuns mi l-ai dat şi mie la întrbarea : http://www.tpu.ro/......lozofiei/.
KilledByAblondeAndAbrunetteHelpIt,
Care-i bruneta aia care te-a omorât :-"?

ÉrotiqueConseils

Mihaela31,
You made my day rolling on the floor.

ÉrotiqueConseils

KilledByAblondeAndAbrunetteHelpIt,
Să vezi ce au brunetele cu tine dacă le mai poceşti nickname-ul...

| harciog a răspuns:

O vorba a romanilor spune ca "nu tot ce zboara se maninca".N-au gasit decit o singura dovada; avionul.

nony
| nony explică:

@SamSon - minciuna in care traiesc, nu le va tine de foame cand ii va lovi adevarul happy
@harciog - corect!
@KilledByAblondeAndAbrunetteHelpIt - in viata avem parte si de-o bucata de parasire.Sa ne blocam sau sa mergem mai departe? Mergeeem... happy PS : Mai stau pe aici.
@alexsmenaru - imi vad!
@Lora - Lora,Lora,vechea mea prietena :* Am inteles mesajulwinking
@Bossulet - Intr-adevar,numai ca apa trebuie sa fie gheata ca sa aiba efect.
@RoxiiSiAtat - daca vrem,putem face. Vorba lui @Hombre,devii martir, nimic nou sub soare.E probabil, aproape imposibil happy
@Hombre - Epic!
@mihaela31 - crezi ca are rost? Vrei sa vezi ca va reveni si iti va dovedi ca ai dreptate?hee hee

| Klepto a răspuns:

Putini oameni realisti am intalnit pana acum, oameni care accepta adevarul, chiar daca ei il cer din prima.Am patit de cateva ori ca cineva sa-mi ceara sa-i zic adevarul(din perspectiva mea) iar dupa sa-mi reproseze ca sunt nesimtit si prea direct.
Cred ca unele lucruri trebuie spuse fara a taragani, ca si dezlipirea unui pansament, cu cat tragi mai incet, cu atat doare mai tare.Am realizat ca oricat de mult te roaga un om sa-i spui adevarul verde-n fata, omul ala se asteapta la ce este mai bine, nu la adevarul gol golut.Oamenii prefera sa traiasca in acea himera zugravita cu minciuni si sa se simta bine in pielea lor decat sa stie adevarul curat. Daca ii minti se supara, daca le spui adevarul se supara, nu prea este cale sa-i multumesti. Poti sa-ti dai seama cand un prieten iti este prieten adevarat cand vine vorba de adeval, nu cel ce iti spune ce vrei sa auzi il poti considera prieten ci acel ce-ti spune ce trebuie sa auzi.Majoritatea se ambaleaza cand aud adevarul ca si ei in sinea lor stiu asta.De ce cateodata preferam o minciuna alba? Cateodata chiar avem nevoie de asa ceva, nu de purul adevar.Desigur ca poti sa spui adevarul, dar nu poti sa-l mai iei inapoi.Istoria, povestirile, descrierile, discutiile, sfaturile sunt pline de eufemisme si mici minciune, nu ar mai fi atat de frumoasa daca n-ar avea macar o crusta dulce, chiar daca are un miez amar.
Tuturor ne place sa ne simtim speciali si mai cu mot cand nu suntem, dar cateodata cand adevarul ne loveste in fata, acea minciuna care o credeam, nu mai are acelasi gust.Adevarul poate instiga sa te schimbi in mai bine, dar nu merge cu increderea de sine, aia are nevoie de un imbold.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Pentru @alexsmenaru :
1. un adevar - esti prost!
2. poti sa ma urasti dar, nu te mint : esti prost!
3. accepta un adevar irefutabil : esti prost!

| GodBlessYou a răspuns:

Vezi-ti de treaba bai baiatule...

| GodBlessYou a răspuns:

@mihaela31

Sunt doar prost crescut si construit big grin

| ELLSSA a răspuns:

Adevarul doare, dar minciuna de doua ori mai tare.Nu mai bine nu ai mai mintii tu?
Multumesc!

| Bossulet a răspuns:

Adevarul este ca un dus rece peste prostia calda!

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Daca esti baiat inteligent nu te numesti " pupincurist " ci "prefacut".
Trebuie sa fii sincer cu prietenii tai, cu oamenii care merita si sa-i minti pe ceilalti pentru a`ti atinge scopul ( scopul scuza mijloacele ).
Intr`o societate ca asta e aproape vital sa stii sa minti si sa-i folosesti pe cei mai slabi dar in acelasi timp sa nu te pierzi pe tine insuti.
Nici eu nu sunt de acord cu toate chestiile astea, dar ce putem face noi?

| SamSon a răspuns:

Oamenilor le place sa fie mintiti, pentru.multi dintre ei adevarul ustura foarte tare, deci prefera sa traiasca in minciuna