Tind sa fiu de acord cu tine, din pacate...
Ok, dar de ce "din păcate"?
Pentru ca am si ce face altceva si sa fiu platit pentru respectivele activitati. Destul de bine, dealtfel. Doar ca ma f*&e o leneeee si o indispozitie, ceva de speriat.
Apreciez sinceritatea.
Concluzie: nu-ți mai pierde vremea (neplătit) p-aici, unde mai pui că lenea te-a și violentat (după cum spui)
Pentru ca oamenii care au fost convinsi ca e real, CRED si asta ii ajuta sa se vindece
este exact acelasi lucru cu Placebo, daca omul crede ca pastila aia o sa il ajute si nu se intreaba deloc ce e in ea, un procent semnificativ se fac bine, chiar daca pastila e numai zahar
oricat ar fi de aiurea ce spui tu acolo, cu spaghete si alte BALARII, de care pana la intrebarea asta nu am auzit niciodata!
"dark side" auzi, asta e furata GRUPA MARE din Star Wars
Ti-am dat link. Dark side nu e furata, e ideea mea - pentru ca FSM e mereu in partea intunecata, de aia nu il vedem. Nu se poate sa fie si o mare de spaghete in jurul lui? Desigur!
Da, m-am uitat... fiecare alege singur in ce sa creada!
Daca mai comentezi mult de ala il vor adauga in Minecraft ca sa sperie copii mai ceva decat Herobrine
Pai nu trebuie sa ii sperie, ci sa le dea paste cu sos. NECONDITIONAT!
Eu vreau spaghete cu sos de rosii. Nu alt fel de sos. Asa si menstruatia e un sos
Sa nu iei sosurile domnului tau FSM in pustie! Carbonara ce e, ha?
anonim_4396 întreabă: