Xoxo @MagicSmile7 ceea ce trebuie sa pricepi tu este ca,acea ''stiinta'' pe care tot ne'o amintesti nu tine de ''siguranta'' sau de ''adevarul absolut,cert,sigur''!
O formatiune stiintifica nu confera nici o perspicacitate,evitand si ea construirea unor teorii rupte de realitate,ca sa-ti zic asa,poate ne vei pricepe! Toti ce stiu,is constienti ca a afla adevarul nu este niciodata incheiat,asa ca ii dau dreptate lui @Alphawolf,in ultimul lui mesaj! Si chiar si lui @mihaibrasov, a zis el corect acolo, referitor la ''stiinta''!
Probabil ca sa vada pana unde merg oamenii cu credinta.Stii cum e "Crede si nu cerceta" si el ar vrea sa vada daca oamenii rezista tentatiei de a nu cerceta, ci a crede orbeste in el.
Asa cred, adica asta ar avea logica, daca exista intr-adevar cineva care ne vegeaza. Daca nu exista, macar stiu ca nu ajung in Iad...
Bafta`!
Iar am intalnit marea prostie cu crede si nu cerceta, si chiar daca vine de la atei am o mare dezamagire fiindca aveam oarece pretentii de la respectivii.nu credeam ca o sa spun asta dar cei care stiti ca folositi expresia chia ca santeti prosti dea binelea.si ma doare cand o spun.ma atei,atei,da vorbiti in cunostinta de cauza nu din spirit de turma. daca spune unul asa spun toti, si poveste, nepoveste in biblie nu o sa gasiti asa ceva oricat a-ti cauta.si nici intr-o carte de religie nestiutorilor. oare ce caut aici?