Numele de crestin, nu te face mai iubitor sau mai bun. Exista si bunatate -n lume, dar e putina, ce-i drept. Nu totul se reduce la bani, asta-i valabila doar in cazul celor redusi.
Dar la ce se reduce?
Mai exista si iubirea care, odata atinsa, te face sa pierzi legatura cu partea materiala, sa nu-ti mai pui bazele atat de mult in ea.
Dar daca nimeresti o materialista ce te faci? cum sunt majoritatea in ziua de azi
Daca nu iau punctul de ochire, sa stii ca n-o pot nimeri. De asta am eu grija unde ochesc, pentru a nu regreta dupa ce-am nimerit.
Nu e nici o fericire cand ai datorii, cand nu ai ce pune la masa, dar, pe undeva e si vina oamenilor... Dumnezeu da, dar nu ne si pune in traista!
Credem, dar uneori de fatada, dar daca am reusi macar odata sa dam de un adevarat crestin, ne-am umple de lumina lui!
Sunt rari crestinii cu har duhovnicesc, majoritatea ne-am pierdut in grijile lumii acesteia in care traim! Si de aici pana la ura si invidie nu mai e decat un pas, un singur pas si cazi in prapastie
Daca ai trece pe la scoala, pentru a pune la punct gramatica aia deplorabila, ti-as raspunde. Dar tu, preferi sa-i injuri pe cei ce iti atrag in mod serios si corect atentia, asupra enormelor carente in ceea ce priveste gramatica limbii romane.
Cine iti accepta postarile astea absolut ucigatoare de limba romana? Sunt noua pe site, dar tu "m-ai izbit" din prima. Chiar nu ti-a spus nimeni pana acum pe site, despre faptul ca efectiv omori limba romana prin scrierile tale?
Gandesti putin.de la Dumnezeu in care nu crezi si l-ai facut in toate felurile ai sarit direct la negativitatea crestinilor, si la faptul ca banii aduc fericirea.dar e vesnica aceasta fericire? ma baiete sau fata ce oi fi fiind; uite o parere a unui om de afaceri prosper; sunt un om cu un copil bogat.dar sunt sarac sufleteste.de ce? fiindca banii sau interpus intre mine si prieteni, intre mine si cei dragi, intre mine si cei din familie.sunt un om sarac.il inteleg si ii plang de mila.si de tine mi-e mila.