Înseamnă că glumele nu sunt suficient de bune pentru tine.
Sau voiai să spui că nu râzi deloc, la nici o glumă? Atunci e puțin grav... Poate ești o fire mai melancolică.
Am câteva întrebări pentru tine.
Ce ți se pare amuzant? Ce te face să râzi? Există așa ceva?
Rad dar doar la cele foarte amuzante si da sunt putin cam melancolic.
Bine. Vezi, ți-ai răspuns singur.
Imi mai permit o interventie pentru care imi cer scuze; Inseamna ca esti la stiinta si filosofie.
Ah da, scuze dar nu stiam la ce categorie se potrivea.
Nu face nimic, aici se potriveste orice.Sint oameni care cica gindesc si cind nu inteleg ceva, e clar, e vina lor.
Sau nu-ti plac tie sa le tot auzi, e posibil sa nu fi adaptat inca la situatii de acel gen.
Inseamna ca esti cum sunt eu pe site-ul 9gag(pe care intru la o luna). glumele sunt bune, dar nu sunt pe gustul tau.
Mai grav este la cel care rade cand ii arati un deget. Stai calm, daca asta e felul tau de a fi ...De obicei intr-un colectiv la o excursie/drumetie nu poti sa fi serios si sa te gandesti la nemurirea sufletului caci strici toata armonia grupului razi si tu la ce rade toata lumea.
Nu...ai si tu simtul umorului doar ca este mai slab dezvoltat din cauza ca esti mult prea inteligent sa razi la o gluma banala sau ai gusturi mai sofisticate decat ceilalti.
Nuti face griji nu conteaza! depinde de persoane care spune glumele (trebuie sa fie o persoana amuzanta zambitoare si sa rada lumea de el nu,, de el,, cu el! oricum unele glume nu sunt amuzante!
deci eu am avut in clsa o fata care spunea glume iar noi nu radeam era ciudata! atunci cand spunea o gluma incepea sa rada de una una singura ca o tampita (scuze eexprimarea)iar noi radeam de rasul ei!)
Nu neaparat, pur si simplu nu-ti place gluma respectiva(e acelasi lucru cu ati placea sau a nu-ti placea de ex un tablou)