anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca intri la altii in calcualtor cu ProRat fara ca ei sa stie, poti face inchisoare?

Răspuns Câştigător
| comansorin a răspuns:

Depinde la cine intri, normal si normal chestia asta e ilegala si se sanctioneaza cu amenda de la 300 pana la 110 de lei dar asta depinde si de proprietarul calculatorului pe care a fost intrat ca daca e o persoana publica si ''bogata'' poti fi sanctionat dar daca e doar un pustan de 10 -16 ani nu-i nimicwinking

9 răspunsuri:
| Steffany a răspuns:

Nu

| kzn00b a răspuns:

Normal ca nu intri. Nu e nimica grav, e doar un keylogger

| MenInShadow a răspuns:

Nu, dar daca ala te prinde, si e unu foarte tafnos si idiot, tampitu te poate da in judecata, pentru violare de intimitate, si poate cere daune morale, adica platesti de te gaseste dracii happy funda?:X

| PetreConstanta a răspuns:

De ce sa te dea in judecata nu ai si tu ce face si mai tragi cu ochiul Nu este asa grav ha ha ha Lasate---te de prostii

| Skylar a răspuns:

Da unde te crezi.e Romania frate nu are nimeni ce sa-ti faca.

| luana1 a răspuns:

Preocuparea ta ar trebui sa fie alta in aceasta privinta si nu daca faci sau nu inchisoare. Tare m-as bucura sa ti se intample tie asta si sa te vad atunci cum te simti.

| Flav a răspuns:

Inainte de toate, ai licenta la ProRat? Sau la winap? Sau la windows? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@luana1
Mi s-a intamplat de doua ori chestia asta si stiu cum e, asa ca nu imi zice mie chestii din astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bineinteles! Dar, sa nu-ti inchipui ca esti mare hacker, daca-l instalezi altui tip, pentru ca orice firewall cu pretentii il poate bloca din start laughing