| Hmmmm a întrebat:

Daca lacatele din noi se deschid cu o lacrima, cu ce anume credeti ca s-au inchis anterior?

20 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Cu un zambethappyCel putin in cazul meu.Am trecut peste toate cu zambete si am primit cu lacrimi pe cele noihappy

| NuCa20 a răspuns:

Suferinte, depresii?! ceva ce ti-ai dorit din totdeauna si nu ai putut avea?

| Raniia a răspuns:

S-au inchis cu lacrima din noi, prelinsa pe obraz....in goana ei.

| PulbereDeStea a răspuns:

Tot cu o lacrima

| foxsilver a răspuns:

Cu siroaie de lacrimi si suspine pana la epuizare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cheia?

| Robieski a răspuns:

Cu o suparare funda?

| Evanna a răspuns:

Cu mai multe lacrimi.

| Holocaust a răspuns:

Cu un zâmbet fals, presupun.

| Anecherry a răspuns:

Frica.

| Safire17 a răspuns:

Cu niste zambete in spatele carora se ascund suferinte nespuse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un lacat il deschizi cu ce l-ai si inchis, mai rau e ca unii au lanturi sudate de-a lungul vremii.

nony
| nony a răspuns:

Sunt inchise de dezamagire si deschise de speranta.Nu e aceeasi cheie pentru suflet.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cu vise spulberate, tradari din partea celor pe care i-am crezut prieteni, cu lovituri de la cine asteptam alinare, cu disparitia din viata noastra a celor pe care i-am iubit, cu despartirea de locuri sau oameni dragi. Dar toate pot fi redeschise cu lacrima la care te referi.

| EmaS a răspuns:

Multi cand au trecut prin incercarile vietii si-au impietrit inima. Dar apa loveste in piatra si o modeleaza prin coroziune, dandu-i o forma.Prin intristarea fetei inima se face mai buna, mai sensibila. Mai multe lacrimi pe obraji fac o inima mai curata.http://www.youtube.com/watch?v=Eh1CkF3VVJo

| iKronstadt a răspuns:

Cu o minciună.

NOname
| NOname a răspuns:

Cu dezamăgiri.

| Dumnezău a răspuns:

Cu o tequila. Dar nu orice fel de tequila, invataceilor! Cu o Tequila Sunrise.Sau cu deceptie si sindromul "ca fata mare la maritat"-nu stiu daca exista termen medical pentru asa ceva, dar stiu ca exista, il aveti multi, dar in special, foarte multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o suferinta, soc, deznadejde, lipsa de speranta si mai rau, neincrederea in noi insine.

| cristi202 a răspuns:

Neincrederea, minciuna, inselaciunea.
Si da, se deschid cu o lacrima, dar doar daca acea lacrima e una sincera.