| Hannibal_8732 a întrebat:

Daca lumea aceasta este intr-adevar o iluzie, o simulare proiectata de mintea noastra atunci Dumnezeu care este in toate face parte din iluzia noastra, si este creat de noi? sau Dumnezeu este cu totul altceva, si ceea ce noua ni se pare a fi Dumnezeu e doar o energie, o vibratie energetica care sustine tot ceea ce exista?

17 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Cine va bagat in cap ca sunteti o iluzie sau o simulare proiectata de mintea voastra!? Hai care credeti asta taiati-va un deget si vedeti daca este iluzie si cu scuzele de rigoare, muscati din fundul cuiva si constatati daca il doare?

| YourDailyApple a răspuns:

Facand o aluzie la avatarul tau, te intreb logic si fara a fi tendentios : animalele, inclusiv primatele, au dumnezeu? Si chiar daca ai impresia ca noi suntem superiori animalelor avand o constiinta mai complexa, tot vietati suntem pana la urma. Viata vine de la natura nu de la zei, get over it!

| YourDailyApple a răspuns:

Si fara suparare dar "The Secret" e o mare prostie! A fost facut de pseudo-oameni de stiinta ca si prof. Fred Allan Wolf si alti "inteligenti" de mana a 2-a. El a aparut si in "What the bleep do we know? " - o alta prostie si mai mare. In viata reala lucrurile mentionate de cele 2 documentare nu se pot aplica. Ca de ex. in "The Secret" am vazut ca o femeie cica s-a vindecat de o boala si un barbat a incepu sa casitge bani asa din niciun motiv numai cu puterea minitii. Ma intreb oare cati batrani bolnavi de cancer si copii cu boli in faza terminala nu-si doresc sa traiasca... si ghici ce? Lor nu li se intampla asta.

| mgtow a răspuns:

Dumnezeu exista nu e imaginatie, chiar a facut un miracol, ieri la stiri vazusem ca o femeie care a stat in scaun de rotile 23 de ani si nu facuse tratament deloc a cantat la o biserica si s-a ridicat in picioare deci dumnezeu existawinking

| Laminin a răspuns:

Hei!
Dumnezeu este Tata, Duh si Fiu. Dumnezeu este Tata, Duh si Fiu. Este triunic. Cred ca prin raspunsul acesta va veti lamuri cine este Dumnezeu. Da, cred in Dumnezeu din toata inima mea si pentru mine nu este o iluzie. Este adapostul si sprijinul meu. Este taria si speranta mea! Motivul pentru care traiesc!
Gbu :]

| Adyr0 a răspuns:

Ai auzit tu pe cineva vreodata spunand despre el insusi "Sunt exact asa cum m-am imaginat ca voi fi"? N-ai vazut ca mai nimeni nu este multumit de felul cum arata deci n-avem cum sa ne imaginam pe noi insine si pe deasupra mediul inconjurator, pentru ca n-ar exista expresia "nu-mi place..." in vocabularul nostru. Si Dumnezeu nu este o energie sau o vibratie energetica, Dumnezeu este Duh; şi cine se închină Lui, trebuie să I se închine în duh şi în adevăr. (Ioan 4:24)

| GyeBaek a răspuns:

Eu zic ca DUmnezeu e mai mult de cat o energie, chiar mai mult decat o fiinta, oricum nimeni nu stie exact ce este Dumnezeu.

| Hannibal_8732 explică:

Vreau sa se inteleaga ca, cred in Dumnezeu... nu altceva

| Hannibal_8732 explică:

De ce ''salbatec'' harciog? te rog scrie corect gramatical, no offense

| Hannibal_8732 explică:

Poti deveni ceea ce vrei, dar cei mai multi oameni devin ceea ce nu vor.La ce te gandesti aia se materializeaza.Vezi filmul The Secret

| Hannibal_8732 explică:

Unde am gresit? Hannibal e cu 2 de N(inca o greseala)

| Hannibal_8732 explică:

Pai nu ai auzit de autosugestionare? subconstientul comanda trupul.(altfel ar trebui sa gandim cand sa ne bata inima etc). subconstientul invata ceea ce face prin constient, dar nu intra direct ci prin 2 metode. ori printr-un soc ori prin repetare.autosugestionare se face pana cand intra in subconstient si acesta va incepe sa modifice organismul.CHEIA CONSTA IN CREDINTA DECI DEGEABA REPETI, daca nu ai credinta degeaba.de ex cei cu o stare de spirit negativa vor fi mult mai vulnerabili unei boli decat cei cu o stare de spirit pozitiva.totul e in mintea noastra si noi suntem liber arbitri. daca nu am fi liber arbitri atunci noi nu am avea drept de decizie in legatura cu viata noastra ci am fi niste roboti care merg in vioata deja comandati de inainte sa se nasca ceea ce eu gasesc absurd.fiecare om isi creeaza universul lui pe masura ce inainteaza in viata.

| Hannibal_8732 explică:

DUMNEZEU EXISTA nu inteleg de ce ati inteles ca eu nu as crede in el.doar ca nu e ceea ce credem cei mai multi.de fapt cred ca cei mai multi nici nu au cautat sa iL gaseasca pe Dumnezeu cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti pe aproape.doar nu credeai ca Dumnezeu e un mos cu barba alba pana la brau, si satan un incornorat cu coada si copite? intrucat toate sunt la nivel spiritual si nu fizic, putem doar sa ne inchipuim. dar si inchipuirea noastra este prea mica sa putem intelege atata maretie si glorie, mila, iubire si iertare.

| emilie_8883 a răspuns:

Eu zic ca este o energie vorba ta=].
infatisarea si chestiile scrise... doar in mintea oamenilor!
Dumnezeu este intruchiparea oamenilor care nu cred ca am fi fost creati de o energie etc.

| Sophie_6140 a răspuns:

Existenta divinitatii este un subiect foarte controversat. Personal cred ca Dumnezeu exista, deoarece oricat de mult am vrea sa demonstram stiintific toate procesele si fenomenele ce ne inconjoara niciodata nu vom gasi explicatii rezonabile si definitiv valabile despre originea lor. Nu putem crede ceea ce sustin savantii si anume ca din NIMIC s-a format Universul. Este absurd. Si presupunand ca geneza materialului a avut ca factor dezvoltarea fireasca a naturii, spiritualul (ratiunea, sentimentele etc) nu pot avea ca origine acelasi factor. Exista un Creator, si acela este Dumnezeu care ne-a inzestrat cu nenumarate calitati. Noua ne ramane doar sa le descoperim si sa le exploatam.
Dumnezeu exista pentru ca altfel viata noastra ar fi inutila si fara sens.happy