Da, daca nu stii sa cazi, dar daca aterizezi cu capul in jos si cu limba scoasa nu se intampla nimic, doar o mica problema, la impact te faci armonica si limba iti ajunge in găoz.
Iti pui la bataie cunostintele si experienta si-ti imaginezi cam ce s-ar putea intampla.
Nici cand vine trenul nu stii ce se VA intampla cand te va spulbera, dar asta nu te impinge in fata lui.
Cat de copil poti fi? m-am saturat de astia ca tine. nu c... nu mori, traiesti dar te vei juli putin, nu'i mare branza, m-am julit si eu cand am cazut de pe scaun. esti un idiot!
Sunt un idiot pentru ca ti raspund tie acum, daca te ducea mintea putin intelegeai de fapt sensul intrebarii mele si nu reactionai ca o oaie stupida intrumat de niste versuri din Parazitii.
Numai bine!
Dacă vei face aşa ceva, Vei muri! În asemenea situaţii eu pot perevedea viitorul. Crăciun cât se poate de fericit cu condiţia să ai şi paraşută când sari!
Ba eu cred ca o sa-ti apara in fata ochilor toata istoria vietii tale.Adrenalina te scuteste de orice gand, incepe sa ia viata instinctul, o sa mori ca un animal.
Nu-mi spune ce crezi, nu-mi pasa, spune-mi ce se va intampla, si eu pot crede multe.
Hah,pai depinde. Daca te arunci in ocean, supravietuiesti, in caz ca nu sunt rechini si nu stii sa inoti, tot esti mort.
Eu nu am zis unde cad, am zis doar daca ma arunc de la inaltimea aia din avion.
Offff,hai ca te rezolv atunci.Pur si simplu, ai mierlit-o. E mai bine acum?
Da,la impactul cu pamantul vei vi spulberat, si daca cazi in apa vei vi spulberat de suprafata apei, in aer nu mori cand atingi pammantul mori
Dupa parerea mea, da, mori. Doar daca nu cumva esti furnica, o furnica nu ar muri.
Nu sunt furnica, si totusi nu-mi dai nici 0, 0001% sanse de supravietuire?
Nu.
Cam pesimist.
Sincer nu prea am inteles 100% intrebarea ta nu vreau sa imi dau cu parerea a prost insa normal ai muri nu conteaza oriunde ai fi cazut de la inaltimea aia insa ideea cu viitorul e stralucita pana la urma ramane un semn de intrebare oare ce vei pati
Sigur ca da, eu asta vroiam sa scot in evidenta, faptul ca exista o sansa dintr-un milion intodeauna ca inevitabilul pana la urma sa nu se intample printr-o minune sa spunem si totusi suntem atat de tentati sa dam verdicte de parca am putea vedea viitorul chiar ne si imaginam exact ce se poate intampla.Merci de raspuns.
crinagminimouse întreabă:
AvalohAlyn întreabă: