Cu siguranta ca as petrece aceasta ultima zi cerandu-mi iertare tuturor daca le-am gresit cu ceva.As incerca sa dau sfaturi bune copiilor mei, sotului meu, sa imi cer inca odata iertare de la Dumnezeu si sa-L rog sa ma primeasca in cer.Sa nu uite nici pe cei dragi. Dumnezeu sa mantuiasca intreaga Romanie.
Mi-as la ibitu' si as petrece ultimele clipe in bratele lui!:X Bine dupa ce imi iau la revedere de la parinti!
Ceao!:*
As face rost de o pusca cu luneta si de un numar suficient de cartuse pentru ea si m-as duce la Congresul PDL.
Te rog...mai amana pana duminica "ultima zi".
Eu as jefui o banca si mi-as face toate poftele mie si celor dragi; in plus as pregati o zi deosebita in care sa ne simtim cu toti regeste.
Las saruta pe baiatul pe care il plac la nebunie(da el nu stie ca eu il plac si el nu ma place pe mine ),mias imbratisa fratele pe carel iubesc enorm de mult(am trecut prin multe impreuna), mias imbratisa prietenii ca nebuna, leas spune parintilor mei ca ii iubesc foarte mult si as imbratisa persoanele pe care le cunosc doar din vedere
Păi cum fără vulgarităţi? Nici măcar în ultima mea zi de viaţă n-am voie vulgarităţi? Ei drăcia dracu'.
Mnoh, atunci ca să evit vulgarităţile, aş întreţine relaţii de fornicaţie subite cu Elena Udrea, aş juca jocuri de societate cu unii politicieni (de-a căţeii - ei latră, eu dau cu piciorul), aş da foc la o biserică (preferabil Catedrala Mântuirii Banului) şi... ăăăh... cred că mi-aş satisface nevoile fiziologice fix pe tribuna Parlamentului.
În rest... aş mai face câte ceva şi cu Parlamentul European dar nu cred că într-o zi aş avea timp şi să jefuiesc o bancă şi să ajung la Bruxelles.
Tu?
As spune-i unei anumite persoane ca o iubesc si ca mi-as dori sa fii avut mai mult timp si m-as fi culcat. Ce rost are sa faci altceva?
Fara vulgaitati, m-as impreuna cu tine ca sa fiu sigur ca cineva imi poarta adn-ul
Pai n-as dormi deloc, mi-as procura o stacana de cafea si cat mai multe pachete de tigari si m-as incuia in casa pana termin de scris romanul meu, dupa care imi voi cere scuze de la toti cei carora la gresit, dupa care ma voi urca intr-un avion catre el si voi lucra la chimie tot drumul. Vreau sa mor langa el.
Bunnylover537 : ce vei lucra la chimie? reactii de alchilare Friedel-Crafts?
eu droguri multe multe multe si multa beutura si uitare de sine.
M-aş întinde pe iarbă, aş pune mâinile sub cap şi aş zâmbi larg gandind: "De când aşteptam asta!"
Cred ca as astepta doar sa se intample. nu ar mai avea rost sa incerc sa fac ce nu am facut pana atunci, pentru ca timpul nu mi-ar permite. ar fi o asteptare lunga, profunda, in care sa ma gandesc la toate amintirile pe care le-am avut de-a lungul timpului cu acele cateva persoane importante din viata mea, si as vizualiza anii care au trecut incercand sa raman cu imagini pozitive in minte. apoi cred ca as varsa o lacrima, si m-as intoarce cu spatele in timp ce viata mi se scurge printre degete.
PS: m-au apucat sentimentalismele.
AlwaysMe întreabă: