| Vizitiul a întrebat:

Daca ne-am intoarce putin in perioada primitiva, ca oameni moderni, credeti ca ne-am descurca?

19 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Urma alege.Multi vor fi de acord ca nu dar nu au de unde sti asa ceva.Lupta pentru supravietuire e plina de surprize pentru fiecare in parte.Habar nu avem de potentialul nostru.In mod normal cineva trebuie sa ramina sa poarte mai departe genele omenirii, asta daca nu avem parte de un eveniment cosmic sa se termine cu viata asta in forma in care este.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nevoia te invata, eu una zic ca da. In fine, important e sa nu innebunesti de cap in timpul asta, ca de la rau la bine treci usor, invers e mai complicat.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Smith, la faza cu "doar cei care avem bani si chef de munca ", zici ca ai fost Dorin Cocos " suntem prea putini oameni de calitate in tara asta, sa ajungem sa ne certam intre noi!"

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Eu nu. M-ar manca animalele salbatice sau canibalii big grin

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Daca ma gandesc mai bine, poate s-o gasi vreun Tarzan sa ma apere...

| DorelSudoru a răspuns:

Nu...e stupid sa crezi ca te-ai edscurca ai fi omorat din prima

| miradoniz a răspuns:

hee hee în care din ele?hee hee eu as vrea sa încerc epoca romana, eventualhee hee și Athena, în sec V î.H.hee hee

| blondissima a răspuns:

"Daca ne-am intoarce putin in perioada primitiva", adica intr-o mica vacanta cu bilet dus-intors, nu? Daca ne-am descurca sau nu, nu-i chiar atat de important.Pe termen scurt probabil am face-o. Permanent, nu. Dar am intelege perfect ce avem, pentru ca am ramas fara ele. Ne-am intoarce si totul ar fi mai "apreciat ".

P.S. Cu sau fara haine pe noi? laughing

| blondissima a răspuns:

Eu propun un experiment. Lasam tot acasa, si mergem toti la padure, in pustiu, in desert, fiecare unde vrea si cum poate ( imbracati sau dezbracati? confused ) si vedem dupa cate ore ne intoarcem zgribuliti, murdari. insetati si-nfometati acasa. laughing

| MenInShadow a răspuns:

nu stiu de voi, dar eu dalaughing as sta acolo daca e nevoie. Si poate foarte multi s-ar descurca, dar majoritatea nu pot traii fara toate lucrurile moderne din zilele noastrewinking

| AlxMro a răspuns:

Cu greu, sau poate nu ne-am putea descurca, fara o tigara, fara un "citro", fara optiunea de la cosmote de 500 de minute in retea-cum sa mai vorbeasca tanti Florica cu ţaţa Leana ce s-a intamplat prin sat.-

| Romanian a răspuns:

80% dintre noi ar muri de foame,boli, animale salbatice(epoca primitiva, nu-i asa?) ori din cauza luptelor dintre ei.Din restul de 20%, cel putin 5% ar fi canibali,ucigasi, hoti, etc.Chestia cu canibalismul e un fapt dovedit de anumite stuidii psihologice si sociologice asupra mentalitatii si actiunilor omului modern in situatii critice, care depasesc puterea de intelegere a omului.Restul de 15% ar fi pasionati de natura si survival,soldati,alpinisti,salvamontisti, etc., in general persoane care pe timpul vietii au acumulat destule cunostinte si putere fizica/psihica astfel incat sa poata supravietui in natura.

| zăGhost a răspuns:

Dacă nu ne-ar omorî ăia, din cauza mentalităţii noastre, probabil ne-am descurca.

| summer12 a răspuns:

Da, pentru ca avem multe cunostinte din toate domeniile si am reusi sa le transmitem mai departe si sa le folosim astfel incat sa avansam mai repede. Nu ar mai dura sute de ani pana sa facem anumite descoperiri. Doar ca nu cred ca multi s-ar adapta.

| brandiburu a răspuns:

Da, pentru ca ar exista cativa care chiar ar mai cunoaste unele lucruri. Insa foarte multi ar claca si/sau ar sta la mana celor care ar stii sa ridice un cort, sa aprinda un foc fara bricheta, sa vaneze, etc.

| xCatastrophe a răspuns:

Nu sunt sigura unii da altii nu...hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohohoooooo,vizitiuleee.ca pestele in apa.as fi un zeu pe cinste.da doamne sa ma pot intoarce in timp.sa ma pot juca dea supremul, cu maimutele filozoafe.

| Gaby119711 a răspuns:

Nici vorba, oamenii din ziua de astazi sunt efectiv LENESI.Dea lungul timpului auinceput sa se bazeze pe tehnologie care ne face cica viata mai usoara de asemenea asteptand ca sa ii pice totul asa din cer pe gratis. Putini, foarte putini sunt oamenii care nu s-au lasat influentati de tehnologie si au ramas credincioasi muncii grele.

| OriGinal_4501 a răspuns:

eu zic ca ne-am descurca Funda?