Noe a fost naspa ca nu a luat si dinozaurii, dar a luat serpii si paianajenii
Ce comentezi prostii? Noe a fost rechin? De unde a mai auzit si pe asta? Sigur ca nu a fost rechin! Si da, exista urmele ARCEI LUI NOE pe muntele ARARAT (Armenia-Turcia)! https://www.pemptousia.ro/......i-turciei/
Si ce dovada ai ca acea nava este fix arca lui Noe?
Asa si eu poate gasesc nu stiu pe unde un cufar prin nu stiu ce tara si zic ca este chivotul legamantului si dupa iar o ia mass-media razna incercand sa convinga credulii.
Adu si tu niste citate din biblie ceva cu o descriere a arcii lui Noe care sa corespunda descrierii oferite de acel articol si poate dupa va parea mai credibil.
Noe era fiu de elohim.
Cand s-a nascut era diferit de ai sai.Noe a pus-o pe sotia sa sa jure ca nu s-a jucat cu "supraveghetorii" sau ingerii cum se fac acum traducerile.
Cartea lui Enoh este una dintre cele mai vechi scrieri biblice, care a fost scoasă din Biblia canonică, fiind catalogată apocrifă de către teologi pentru ca dadea detalii cam picante despre dumnezeii tribali in care prostii cred si in ziua de azi.
Asta cu arca lui Noe e penibila rau, de ce crezi ca sunt sute de atei in lumea asta?