| KiszMy a întrebat:

Dacă Noe considera că trebuiau salvați și peștii, așa s-ar fi procedat? Oare Noe a fost rechin?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pestii inotau dupa arcă.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Noe a fost naspa ca nu a luat si dinozaurii, dar a luat serpii si paianajenii

| untu a răspuns:

Ce comentezi prostii? Noe a fost rechin? De unde a mai auzit si pe asta? Sigur ca nu a fost rechin! Si da, exista urmele ARCEI LUI NOE pe muntele ARARAT (Armenia-Turcia)! https://www.pemptousia.ro/......i-turciei/

| KiszMy explică (pentru untu):

O fi existat, nu sunt gnostic, dar iată că peștele și zboară! Nu-i-a bună, să vedem care o fi cauzawinking la un semn deschisă-i calea

| anonim_4396 a răspuns (pentru untu):

Si ce dovada ai ca acea nava este fix arca lui Noe?
Asa si eu poate gasesc nu stiu pe unde un cufar prin nu stiu ce tara si zic ca este chivotul legamantului si dupa iar o ia mass-media razna incercand sa convinga credulii.
Adu si tu niste citate din biblie ceva cu o descriere a arcii lui Noe care sa corespunda descrierii oferite de acel articol si poate dupa va parea mai credibil.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Noe era fiu de elohim.
Cand s-a nascut era diferit de ai sai.Noe a pus-o pe sotia sa sa jure ca nu s-a jucat cu "supraveghetorii" sau ingerii cum se fac acum traducerile.
Cartea lui Enoh este una dintre cele mai vechi scrieri biblice, care a fost scoasă din Biblia canonică, fiind catalogată apocrifă de către teologi pentru ca dadea detalii cam picante despre dumnezeii tribali in care prostii cred si in ziua de azi.

| Dumbi a răspuns:

Asta cu arca lui Noe e penibila rau, de ce crezi ca sunt sute de atei in lumea asta?

| KiszMy explică (pentru Dumbi):

Fă un efort de imaginație, considerând că este un mit. Poate ai citit "Iona" de Marin Sorescu, inspirat dintr-un mit biblic.

| untu a răspuns (pentru KiszMy):

Nu este mit! daca nu ai fost acolo sa vezi cat este imens este Muntele Ararat, cat de mare a fost potopul pana in varful muntelui!

| drutzix a răspuns (pentru Dumbi):

Sute? Eu aveam impresia ca suntem mult mai multi

| Dumbi a răspuns (pentru drutzix):

Sute de milioane laughing) si eu nu sunt ateu, cred in Dumnezeu, dar unele sunt exagerate. Deci nu ma baga acololaughing

| fantabau a răspuns:

Oare tu ești cam tîmpit?

| KiszMy explică (pentru fantabau):

Tu n-ai ce căuta la această categorie și nici măcar pe acest site. Dispari printre tâmpiți!