Ai dreptate. Dar daca nu stim sa scriem corect cu semne de punctuatie, atunci de ce sa mai scriem?
Poate. Și poate și să îți mai facă observație ca de 19 ani s-a introdus scrierea cu â. Și imi dau seama că dacă ai fi prea mic, nu ai știi că înainte se scria cu î (mă refer la „decît"), așa ca deduc că ești de la 29-30 de ani în sus, și pui niște porcării de întrebări dându-te „filozov" chipurile. Dacă puneai mâna pe cartea de logică în liceu, știai că dacă pornești de la argumente valide, ai niște premise adevărate și concluziile vor fi la rândul lor adevărate. Deci, răspunsul la întrebarea ta filozovică ar fi „Un raționament corect, ordine în idei și capacitatea de a elimina argumentele incorecte". Sunt convins că o să te dai iar deștept dar dacă o sa încerci să întelegi cu adevărat ce am zis.
Daca te intrebi de ce nu iti adresezi intrebari singur e tot o intrebare.Deci prin simplul fapt ca te intrebi de ce nu te intrebi iti autoadresezi o intrebare.
Deci, putem sa filosofam pe aceasta tema caci suporta dar mai precis, eu ma gindeam la urmatorul aspect :atunci cind iti pui intrebari vrei sa cunosti, cind vrei sa cunosti studiezi, cind studiezi ai cunostinte, avind cunostinte esti licentiat in a d-a raspunsuri! Asta e forma simpla; pentru cea complicata ar trebui sa scriu vreo trei zile!
Tu sti cel mai bine doar tu esti Filosoficus.Si daca informatia pe care ai acumulato este gresita vei venii cu argumente gresite pe care le vei crede reale deoarece tu cand le'ai invatat le'ai conceput ca fiind reale.Si iar o dam in filosofie...
Pai nu asta e scopul, schimbul de idei?
Da,dar unii vor crede ca au dreptate luandu'le altora sansa de a se exprima sau de as spune punctul de vedere.Dar acum de unde stiu eu ca aia nu au dreptate cand nici eu nu am dreptate? Si eu cred ca am dreptate spunand ca altii probabil nu au dreptate dar nici eu nu am dreptate la randul meu.Scuze,dar rationamentul si mintea mea sunt foarte incurcate.
Dragule, filosofia, in cazul in care se face intre doua persoane, e doar un schimb de idei iar daca pornesti intotdeauna de la acest adevar ajungi sa obtii o dezbatere constructiva. Fiecare "filosof" vede natura lucrurilor prin prisma lui si atunci cind mai multe puncte de vedere se intilnesc, un anume adevar iese mai usor la "suprafata".
Da.Chiar acum s-a intamplat ceea ce ai zis.
AvalohAlyn întreabă: