Facem o altă gaură; D prima variantă, a doua, cautăm o altă galaxie, timp în care cercetăm găura, poate descoperim o altă lume o a treia variantă, căutând a evita acest impact. varianta 5 sunăm la 112 :p
Daca vei mai trai inca 120 ani, atunci poate vei supravietui.
Inainte insa ne vor manca gaurile negre uriase din bugetele nationale...
Ce dragut! Nu vom putea face nimic! Efectele se vor face resimtite cu mult inainte de contact!
Sunt convins ca omenirea ar supravietui, 120 de nai is sufucienti pentru performante in stiinta (doar ganditi-va cele 2 razboaie mondiale ce revolutie tehnica au produs) Ca urmare ne-am raspandi in spatiu., sa gasim o planeta locuibila ar fi ideal dar putin probabil, iar schimbarea climei dureaza mult
mai degraba am locui in platforme spatiale, sau pe diferite stele/planete
Având în vedere nivelul tehnologic actual în ceea ce privește călătoriile în spațiu și chiar arma nucleară, nu putem spune nimic. O gaură neagră este, de obicei, destul de masivă (citare este necesară), iar armele noastre nucleare nu ar putea furniza aproape aceeași cantitate de energie necesară pentru ao muta (dacă ar putea fi deloc).
Impact cu o gaură neagră? Este impropriu termenul de impact.
Sa o "mutăm cu explozii nucleare"?
În momentul asta nu se poate face nimic.
Spunea cineva ca cele 2 razboaie mondiale au produs revoluție tehnică.
Propun să mai băgăm câteva razboaie ca timp este suficient si cine stie ce mai descoperim.
Observ ca nu se spune nimic despre problemele actuale sau cele din viitorul apropiat cum ar fi rata de crestere demografică pe care Pamantul cu greu o mai suporta sau poluarea.
As vrea sa cred ca avem 120 de ani la dispozitie.
Dar vreau sa stiu cine e aceasta gaură neagră să îi spun eu cate ceva.