| Ambassaderåd a întrebat:

Dacă o persoană deţine o bucată de pământ si e proprie, apai tot drumul până la miezul pământului e al lui?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt cateva legi care nu-ti dau voie sa exploatezi parcela ta de pamant in subteran, in unele state sunt interdictii din cauza alunecarilor de teren. Dar acum nu cred ca vei avea nevoie sa forezi pana la 12 Km, 12 fiind limita pana unde poti sapa, mai incolo te asteapta niste acumulari de gaze si poate o eruptie vulcanica.
Teoretic e a ta, dar ce poti face cu ea, e ca libertatea, esti liber sa faci orice, dar nu esti liber sa parasesti planeta in zbor.

8 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Nu m-am gandit niciodata la asta laughing

| rosto a răspuns:

Apai nu chiar... laughing)

| Tom a răspuns:

Normal ca nu.Este o limita 5 m sau nu stiu sigur. Daca ar fi asa ar trebui ca si aerul de desupra pamantului lui sa fie tot a lui pana cine stie unde ar batea poate ar prinde si o bucata din marte.
Deci in concluzie NU ai pamant pana in centrul pamantului cum nu ai nici aer pana la cer. Daca ar fi asa ar trebui sa-ti plateasca avianele taxa ca trec pe deasupra pamantului tau si iti folosesc aerullaughing))

| Doar1îngeR a răspuns:

Vrei sa iti faci casa in centrul pamantului sau?laughing)

| Spawny24 a răspuns:

Mi se pare ca 2m adancime. Asa tin minte

| LoveAngel223 a răspuns:

Nu. Din aceasta cauza se plateste inpozit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU! numai la suprafata pamantului si temelia CASEI. ca apoi ceva carbune si oil ( petrol ) e al statului si nu e bogatia ta!@!? chiar si o fantana pentru apa de baut sau de stropit florile si zarzavatul sa-ti faci platesti impozit la Primarie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu in Ro! In America da! ( adolf )