Pai,in primul rand, lumea nu ar mai fi cum o stim noi acum.
Nu s-ar mai fi ajuns la evolutia asta, fiindca omul a descoperit si a inventat totul pe uscat, unde ai mai multe posibilitati de supravietuire.In apa probabil ca am fi ramas ca si delfinii.
Se afirma ca disparitia dinozaurilor a permis evolutia omului. Daca aplicam acest rationament intrebarii tale probabil ar fi fost alta specie dominanta, dar nu neaparat la fel de rationala.
Nu ar mai exista oameni, ci un fel de jumate pasăre, jumate pește, cu, coadă de pisică.
Un lucru e sigur.Marile inventii istorice n-ar mai exista, cum ar fi:avionul, submarinul, automobilele.Cred ca tehnologia de varf ajunsa in 2012 (in care omenirea inaripata sau imbranhiata)n-ar mai exista.Am fi un popor mai natural, avand posibilitatea sa traim in mai multe medii si conditii de viata.
Ar fii numai razboaie in legatura cu teritoiul : oameni „ pesti " ar fi vrut ca pamantu sa fie numai o „ apa " ( adica majoritatea ), cred ca omaeni cu aripi s-ar fi crezut omnipotenti si ar fi vrut sa stapaneasca peste cei cu branhii si varianta „ clasasica " de oameni, iar cei calsici iar omora pe cei mai „ evoluati "
NuStiuCeNumeSaImiPun întreabă:
User252426 întreabă: