| TheStory a întrebat:

Daca oamenii ar fi avut aripi si branhii, ce s-ar fi intamplat cu lumea pe care noi o stim acum?

Răspuns Câştigător
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Pai,in primul rand, lumea nu ar mai fi cum o stim noi acum.
Nu s-ar mai fi ajuns la evolutia asta, fiindca omul a descoperit si a inventat totul pe uscat, unde ai mai multe posibilitati de supravietuire.In apa probabil ca am fi ramas ca si delfinii.

14 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

Se afirma ca disparitia dinozaurilor a permis evolutia omului. Daca aplicam acest rationament intrebarii tale probabil ar fi fost alta specie dominanta, dar nu neaparat la fel de rationala.

| WR104 a răspuns:

Probabil nu s-ar mai fi inventat mijloacele de transport in comun.

| Musique a răspuns:

Nu ar mai exista oameni, ci un fel de jumate pasăre, jumate pește, cu, coadă de pisică.

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Un lucru e sigur.Marile inventii istorice n-ar mai exista, cum ar fi:avionul, submarinul, automobilele.Cred ca tehnologia de varf ajunsa in 2012 (in care omenirea inaripata sau imbranhiata)n-ar mai exista.Am fi un popor mai natural, avand posibilitatea sa traim in mai multe medii si conditii de viata.tongue

| M25M a răspuns:

La ce film te-ai uitat? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar sta pe oua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am putea zbura si inota in acelasi timp :-o [mai putin cu filmele SF ca strica happy ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferita fata de cea actuala.Cum? Aici intra in lucru imaginatia fiecaruia, care nu poate fi redata printr-o simpla postare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De bine.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Ar fii numai razboaie in legatura cu teritoiul : oameni „ pesti " tongue ar fi vrut ca pamantu sa fie numai o „ apa " ( adica majoritatea ), cred ca omaeni cu aripi s-ar fi crezut omnipotenti si ar fi vrut sa stapaneasca peste cei cu branhii si varianta „ clasasica " de oameni, iar cei calsici iar omora pe cei mai „ evoluati " tongue

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Si acum vine intrebare tu cum ai vrea sa fii cu aripi sau cu branhii?

| Userses a răspuns:

Ar fi fost o idee buna pentru a evita suprapopularea planetei.

| CamiiBăă a răspuns:

Ar deveni un acvariu.

Răspuns utilizator avertizat