anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca omor un crestin ala ajunge in rai deci i fac un bine numai sufera atat ce rau fac daca ucid un om care sufera de o boala incurabila dar stiu ca ajunge in rai unde e totul bine?

11 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

E tot aceeasi treaba cu atunci cind o curva omoara pentrumult timp un penis.

| dexro a răspuns:

Hehe... vezi poate te aude un fanatic religios si face genocid prin lume cu secta lui. Ajung astea care sunt acum asa ca shhhhh big grin

| Sabin91 a răspuns:

Vorbeste cu un psihiatruwinkingpoate te salveaza de la nebuniehappy

| ElySa a răspuns:

De fapt ai face un rau daca l-ai omora...laughing ala chiar daca sa zicem ca se chinuie tu tot nu ai dreptul sa ii iei viata pentru ca ala traieste doar pentru ca dumnezeu vrea ca el sa traiasca asa deci tu daca il omori esti impotriva vointei lui dumnezeu deci gresesti asadar si prin U mare o sa mergi in iad cand o sa mori. si propabil la inchisoare daca te vor prinde vreodata laughing

| conu a răspuns:

Omule,după ce l-ai omorât,creștinul se duce la judecata faptelor,deci nu știi dacă se duci în rai sau în iad, dar eu știu cine merge fără niciun dubiu dar nu în rai în iad, cel care l-a omorât.
Cum știi ca numai creștini se duc în rai?

| ROBERT89 a răspuns:

Nu am inteles nimic, incearca in engleza daca zici ca o stapanesti mai bine, chiar daca am dubii.

| klau95 a răspuns:

Omara un crestin si sa-mi zici cati ani de puscarie facibig grin

| Luci009 a răspuns:

Poate ajunge el in rai dar tu ajungi in opusul raiului, nu iti recomand sa faci nici un astfel de gest.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ești cumva vreun trimis să omoare oamenii buni ca să scape de suferințe și să ajungă în rai? Trăiește viața ta și atât.

| alina58 a răspuns:

Uauuu...ar fi indicat daca nu te-ai apuca tu sa faci curat pe pamant...

| T0miVIP a răspuns:

Esti nebun rolling on the floor)