Exista ceva imposibil pe lumea asta...Totul este posibil in afara de viata vesnica...Sa traiesi etern este imposibil... O zi buna!
@ casiana.este posibil sa traiesti vesnic.De exemplu daca ai facut ceva bun in viata ta, daca ai fost un artist foarte bun, de exemplu M. J. chiar daca a murit el va trai mereu prin cantecele sale si prin fanii sai...
Poti fi nemuritor daca lasi ceva de valoare in urma ta...
Eu cred ca nimic nu este imposibil.
@casiana, inna, recititi intrebarea. Un raspuns ma intereseaza in contextul intrebarii mele.
@harciog esti pe aproape.
Poi orice nu este echivalentul la imposibil. orice este posibil deci nu poate fi imposibil
@jedi e frumoasa logica circulara Ma ajuti, ma ajuti? Stiu ca tu poti! Am nevoie de ajutor!
@stardust dar daca totul este posibil, nu exista posibilitatea ca ceva sa devina imposibil?
E imposibil ca eu sa mananc exact peste un minut...ptc mama doar ce s`a apucat sa imi faca micul dejun si mi-a zis ca trebuie sa astept cel putin un sfert de ora.
Ba da dar. dupa logica mea posibil =/= imposibil. deci daca orice este posibil, orice nu poate fi imposibil
ete m-ai bagat in ceatsa )nu mai stiu ce gandeam acum 2 minute
Acest enunt este un paradox.
din cate imi amintesc din liceu, la orele de filozofie, cand eram si eu aproape treaza, platon a incercat sa explice paradoxul mincinosului formuland astfel "Epimenide cretanul spune că toţi cretanii sunt mincinoşi" (recunosc search google, ca nu-mi aminteam exact cum era enuntul).
ca si in intrebarea ta, paradoxul nu poate fi evitat.
daca orice e posibil inseamna ca si imposibilul trebuie sa fie posibil pentru ca intra la categoria "orice". dar asta e aberant intrebarea ta poate fi deci incadrata in sfera paradoxurilor semantice.
Daca orice este posibil, atunci e logic sa poata fii ceva si imposibil, nu? Multimea posibilitatilor o include pe cea a imposibilitatilor!
Buna intrebare! Multe lucruri sunt imposibile, oricat de bine suna"Nimic nu e imposibil". E adevarat ca daca e vointa, multe dorinte devin realitate. Dar asta nu inseamna ca totul e posibil.
Daca orice este posibil, atunci este foarte posibil ca nimic sa nu fie posibil!
Lαrisα întreabă:
blondissima întreabă:
anonim_4396 întreabă: