| EestiSodalane a întrebat:

Dacă prin absurd am zice că fiecare om din societate e complet sănătos psihic, n-are niciun fel de insecurități sau frici sau paranoie sau narcisism sau pshiopatie sau orice altă problemă psihică și mai sunt și educați toți oare toată lumea ar avea aceeași părere politică/ideologică? Sau în continuare ar exista mai multe opinii ideologice/politice cum se întâmplă acum?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Au existat diferente de opinie pana si in Rai, te astepti sa fim noi capabili sa ne intelegem.

| ioana748 a răspuns:

Vor exista mai multe opinii, insa in sens constructiv.

| FreddieM a răspuns:

E comet eronat sa afirmi ca opiniile politice/ideologice au vreo treaba cu sănătatea noastră mentala. Ele sunt determinate de paturile sociale din care provinem, de condițiile sociale și de ambientul în care ne consumam existenta. De aia exista facțiunile numite,, de dreapta, de stânga etc''. Reprezintă starea și nevoile acelor paturi sociale în care încadrăm cu toții. Legile pe care și le doresc bogații, nu vor fi niciodată cele de care lumea normala are nevoie. Și sunt toți sănătoși la cap.
De exemplu, lumea normală și-ar dori ca în Ro sa funcționeze mai bine justiția, sa eliminam corupția, sa avem sănătatea mai eficienta. Bogații bolnavi nu vor merge niciodată sa stea la coada pe lista de așteptate a spitalelor statale, justiția ii favorizează și fără corupție nu ar mai fi bogați. În Ro ne trebuie o justiție de fier, spitale îmbunătățite, educație/instruire scolastica la maxim. Dacă le avem pe astea vom inflori garantat.
Cheers

| Whitte a răspuns:

Sanatatea psihica si ideologiile politice nu sunt conditionate una de alta. Nu au nimic in comun.

| 1onur a răspuns:

Nu există o așa lume. Mai ales pe Pământul ăsta. Mieste greu să-mi imaginez măcar când știu sigur câți oamenii... sunt pe lumea asta.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Cred ca mereu vor exista opinii diferite insa alegerile pe care oamenii le vor face vor fi unele mai bune