| RobertG101 a întrebat:

Daca reincarnarea este adevarata, atunci chestia cu "ai o singura viata, traieste-o din plin" pica, la fel si cu crestinismul. Orientalii, pe care voi ii criticati cu atata ardoare, sunt mai aproape de adevar decat credeti voi. De ce sa te chinui sa traiesti o viata de destrabalare si inconstienta, daca stii ca ai sansa sa faci mai bine "data viitoare"? Singurul nostru scop e sa ne re-amintim Cine Suntem Noi Cu Adevarat, la fel cum ne-a invatat Isus si multi alti maestri spirituali ce au venit si o sa vina pe planeta noastra. Acum ca ati aflat o mica parte din adevar, ce veti face voi in raport cu cele spuse? Evolutia spirituala ar trebui sa fie singura noastra preocupare si sa lasam lumea exterioara la o parte, cu toate iluziile ei.

22 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

*Iisus

Ce ai zis tu acolo mai sus nu e niciun adevar, e o prostie pe care tu ai luat-o de-a gata, de parcanu ai creier sa te pui sa cercetezi si singur.
De ce sa iti traiesti viata din plin, daca oricum te reincarnezi? Hai sa iti raspund cu o alta intrebare : daca la urmatoarea reincarnare esti o veverita/caine/etc?
Sper ca te-ai prins

Răspuns utilizator avertizat
| Mayar a răspuns (pentru RobertG101):

Asta zici tu. Ce garantie ai ca e si adevarat? Eu cred ca te poti reincarna si intr-un animal

| RAY a răspuns:

Faza e ca nu exista nici o dovada ca exista ceva dupa viata asta decat dorinta umana atat

| J0B0MAT a răspuns:

Chiar dacă ai avea mai multe vieţi, asta nu înseamnă că nu trebuie să trăieşti din plin fiecare viaţă.

| Sn4k3 a răspuns:

N-am aflat nici o parte din adevar laughing, reincarnarea e un mit, unii aleg sa creada, altii nu. Singurul lucru pe care il stim ca e traim acum, avem viata asta, si e mai bine sa o traim asa cum vrem noi decat sa o irosim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crestinii, ateii si islamistii (probabil in jur de jumatate de populatia planetei) cred ca omul are o sigura viata doar pentru ca asta le-a impus jîdanii sa creada.
Fii atent la o chestie. In biblie, Isus Cristos a murit si a inviat. Asta nu este nimic altceva decat conceptul pagan al reîncarnarii. Biblia si evreii a furat o gramada de concepte ezoterice, spirituale de la pagani.
Apropo, Cristos n-a fost niciun maestru spiritual, ci doar un jîdan infumurat. El n-avea nicio treaba cu spiritualitatea. De fapt Isus Cristos cel biblic este la fel de real ca si Fat Frumos.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce legatura are ateismul cu o singura viata? Crestini cred ca exista a doua viata si mulsulmanii

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Cum ce legătură are? Nu voi ateii spuneți încontinuu că omul are o singură viață? Vrei să caut să-ți aduc exemple de aici de pe site? Nu m-ar mira să găsesc fraze scrise chiar de tine prin care susții ce negi acum.
Și creștinii și musulmanii nu cred în a doua viață, ci doar în una după care îi judecă fantoma criminală și-i trimite ori în chinul veșnic ori în fericirea veșnică. Aia nu este o a doua viață.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

In definitia ateismului nu intra asta, ca uni afirma si eu afirm asta nu neg asta e altceva, a fi ateu a afirma ca reincarnarea e adevarata nu inseamna ca in definitia ateismului intra si asta, eu nu cred ca exista ceva dupa moarte dupa ce am studiat comportamentul uman plus faptul ca neronii mor fara neronii numai poti fi constient de ceva, eu credeam ca crestini invie

| anonim_4396 a răspuns (pentru RobertG101):

laughing
Satanismul spiritual este păgânism. Păgânismul a existat dintotdeauna, pricepi? Să negi practicile ezoterice și cunoștințele păgâne este ca și cum ai nega originile omului. Concepțiile despre Satan ca Zeu au existat încă de la începuturile păgânismului antic. Este suficient să te uiți la scrierile din sanscrită (una din cele mai vechi limbi de pe planetă) ca să vezi că toate cunoștințele ezoterice au direct legătură cu Satan.

"Sa stii ca exista documente secrete tinute in Vatican ce atesta existenta lui Isus,"
Niște presupuse documente deținute de evrei despre un evreu. A naibii de credibil și important, ce să zic. Și chiar dacă se dovedește (sau poate s-a dovedit deja) că a existat un oarecare om numit Isus Cristos identificat cu "istoria" bibliei, asta n-are nicio legătură la propriu cu biblia. Personajul biblic "Isus Cristos" născut dintr-o virgină este printre cele mai mari minciuni cunoscute de om. Numai un fanatic închis la minte poate crede că asta a fost real.

"El este Sursa tuturor lucrurilor, Totul din Toate,"
Este eronat să numești energia cauzală a tuturor lucrurilor drept "Dumnezeu". Eu prefer să-i spun eter/elementul akasha. Dumnezeu înseamnă "Zeu" și poate și "Creator". Nu energia eterică care a creat universul a creat și oamenii.

"promoveaza ura fata de evrei care sunt oameni ca si noi,"
Nu mă, noi să nu le facem rău lor dar ei pot să ne măcelărească cu milioanele, nu? Aruncă și tu un ochi asupra istoriei, asupra epurărilor, închiziției, războaielor religioase, ciumei din evul mediu etc. Cine crezi că a stat în spatele lor?
Din cauza evreilor au murit sute și sute de milioane de "ne-evrei" și vine cineva ca tine care acuză antipatia unui grup de oameni pentru o rasă care de când există a lucrat ca să le distrugă pe celelalte. Pune și tu mâna pe o carte de a lui Ben Klassen ca să înțelegi de ce unii oameni au acea lipsă de respect față de jîdani. Să știi că nu doar sataniștii spirituali sunt antisemiți, ci oricare individ care este conștient de atrocitățile comise de evrei.
Eu te sfătuiesc să lași la o parte prostiile new-age că acest curent nu a făcut decât să corupe într-un mod total nesănătos ezoterismul antic.

"Elita care ne conduce nu e formata numai din evrei sa stii."
N-aș crede. Și totuși, ce conduc evreii? Mass-media, economia și politica mondială, sistemele de învățământ, mai pe scurt, aproape tot. Că or mai fi câțiva "ne-evrei" trădători care sunt folosiți ca niște păpuși în puncte de conducere mai înalte asta nu înseamnă că ei "conduc" ceva.
Îți recomand pe calea asta 2 lucrări.
Vol1: https://mazarini.files.wordpress.com/2012/01/secretul_suprem.pdf
Vol2: https://www.semperfidelis.ro/......vol-ii.pdf

http://der-stuermer.com/romanian/Razboiul_nevazut_al_evreilor_sionisti.pdf

"De aceea poate a fost "mentionat" in unele scrieri vechi, dar nu era deloc adorat ca un "zeu" cum faceti voi satanistii."
Habar n-ai ce vorbești. Noi nu venerăm pe nimeni. Dacă ai respect pentru un Zeu și-l consideri drept un "părinte spiritual" asta înseamnă că-l venerezi? Nicidecum. Creștinii și islamiștii își venerează fanatic divinitatea inexistentă pentru că ei cred că sunt la degetul mic al acelei divinități. Păgânismul (satanismul spiritual) înseamnă rebeliune și urmarea propriei naturi și conștiințe, nicidecum supunerea de sclav către ceva exterior.

"Satan a fost inventat ca sa se treaca la patriarhat"
De "Satanama Dharma" ai auzit vreodată? Este prima religie a lumii. "Satanama" de la ce crezi că vine?

"Informatiile de pe site-uri au fost create special sa va atraga catre chestii periculoase"
Care sunt alea mai exact?

"o ura imaginara care si asa va va afecta pe termen lung vietile."
Cum ne afectează? Ți se pare greșit să ai ură față de o rasă care ți-a omorât milioane de compatrioți? Ți se pare greșit să răspunzi cu ură la ură? Evreii pur și simplu detestă păgânii, că altfel nu văd ce motiv și-au găsit de i-au omorât cu milioanele în antichitate și evul mediu. Faptul ăsta îl treci cu vederea, nu?
Înseamnă că tu ești adeptul iudeo-creștinismului care te obligă să suporți durerea și să înghiți toate minciunile, nicidecum adeptul legilor naturii.

"Prima carte a picat deja, deoarece nu s-a intamplat nimic in 2012"
Ce treabă are anul 2012 cu cartea aia? Ignoră începutul despre extratereștri, caută capitolele despre istoria politică a lumii (cu precădere istoria politică a SUA și a Europei) ca să vezi cum au preluat jîdani precum familiile Rothschild și Rockfeller controlul asupra economiei și vieții politice.

" eu sustin spiritualitatea libera si nu e nevoie de nu stiu ce incantatii sa-mi evoluez sufletul"
Mă, ce zici tu este individualitate, nu spiritualitate. N-are nicio legătură spiritualitatea cu ce tot afirmi tu. Ți-am zis și înainte să lași la o parte prostiile new-age. Spiritualitatea se referă la nimic altceva decât la suflet și înglobează idea de libertate, nu constă doar în această idee. Sufletul are nevoie de energie și lumină, nu de prostii new-age.

"De asta am spus eu ca ar fi nevoie de globalizare"
Trezește-te la realitate. Globalizarea înseamnă unirea tuturor statelor lumii într-un singur stat gigantic condus dintr-un singur loc, adică o planetă întreagă condusă de o putere centralizată la maxim. Dacă acum ți se pare că este sclavie, să vezi atunci ce o să fie. Cum naiba să susții distrugerea istoriei culturale a tuturor statelor și unirea lor sub același popor? Mă, globalizarea nu este nimic altceva decât un termen mai subtil pentru comunism. Citește "1984" de George Orwell ca să vezi ce înseamnă o lume globalizată (adică mâncată de comunism).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scopul este sa devenim energie pura. Daca primesti mai multe vieti, nu inseamna ca esti rasplatit, ca le meriti, ci ca trebuie sa demonstrezi ca ti-ai invatat lectia, un fel de pedeapsa.

| Crisstinayy12 a răspuns:

Toată viața asta, e un bec aprins in noi. Noi putem sa il stingem când vrem, iar apoi domnul decide dacă sa ne cumpere altul. Când spun, ne atingem noi singuri cu mâinile noastre sa il stingem, înseamnă sinucidere, iar când spun domnul decide dacă sa cumpere altul, mă refer la o noua viață sau vindecare. Uneori becul nostru e prea slăbit, nu mai e așa de puternic, și lumina se stinge încetu cu încetul din cauza bătrâneții, nu putem sta aprinși mult timp. Când becul e pe moarte, înseamnă că l-am folosit prea mult, viața asta a fost folosită prea mult, și e momentul sa murim. De la naștere primim o energie a becului, fiecare cu a lui, și se știe data în care vei muri. Alții au o energie mai mare în bec, alții o au foarte mică și mor repede. Sunt o mie de expresii, specificații acestei vieți. Sa il lăsăm de o parte pe Dumnezeu. Trebuie să gândim pozitiv! Acum câțiva mii de ani noi nu am existat, eu cred că avem mai multe vieți, eu chiar cred asta, dar noi nu ne dăm seama. Sau poate noi deja am murit de mii de ori, și ne-am continuat arena.

Și eu sunt de acord cu tine. Avem mai milte vieți! Și nu mai asculta ce am zis la aia cu becul. E o poveste dintr-o carte. O poveste din 10000 de povesti despre viața și ne pune sa alegem noi calea și cum credem aceasta viața. Eu nu am alte specificații să îți răspund.

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Orientalii sunt barbari. inca au aceleasi legi depravate si barbare de acum o mie de ani. orientalii sunt cel mai bun exemplu al primitivismului si decaderii/depravarii

| Cristi088 a răspuns:

Ok
Hai să includem puțin și realitatea. Dacă conceptul de reîncarnare e adevărat, de ce populația planetei e în creștere? Nu ar trebui să ramînă constantă, același număr?