Pentru că acolo este multa verdeata si trebuie cosită, adică e de muncă "găina despuiată" ce nu intelegi? Jelli tu esti absolvita de acest pacat poti sa o faci
ÉrotiqueConseils, por favor, gaina pe sub tron sa vie la mine. Nu de la suicidul tau draga, de la @jelli.
Din cate observ, nu pari sa ai vreo treaba cu crestinismul. Am sa te intreb ceva, asa, amical...Tu ti-ai baga capul in cuptor pentru un eventual habitat lipsit de durere sau intristare? (lasam la o parte credinta, d-zeii, raiul sau iadul).
Simplu. In rai nu ajunge oricine, doar aceia care si-au format caracterul aici jos pe pamint. Asa ca e cel mai stupid lucru sa iti sfirsesti viata abia atunci cind ar trebui sa o incepi, sa incepi a te transformi in Om, intr-un om adevarat.
Nu stiu cat sunt de credinciosi romanii dar, citindu-ti intrebarile, cred ca unii au, cu siguranta, idei putine dar fixe.
Eu am incercat, dar am uitat sa dau drumul la aragaz. No pain, no result. Urmatoarea data o sa ma bag in congelator, am auzit ca-ti ingheata pacatele.
Pentru că nu ar mai fi viaţă fără de moarte ci moarte continuă? Nu scapi de Ema prea curând amice.
Esti foarte dragut(a). Astept si alte ganduri de vacanta ale unui baiat destept. E de remarcat evolutia intelectuala a vorbitorului de romana (s-ar parea ca esti doar vorbitor ce romana, nu si roman). Mai demult timpul liber era cheltuit pe lectura. Acum sunt purjate idei valoroase pe net.
Mai nu stiu... poate frica ca atunci cand o sa ajunga o sa sufere mai mult de cat sufera acum . orkum asta-i parerea mea, marfa intrebare:]]]
Ca sa demonstreze celui ce a pus intrebarea, ca O Natiune intreaga, NU SE IA DUPA UN PROST.Iar de simti ca Romania Nu e Tara ta, emigreaza si taci.No mai face pe prostu.