| enverhoxha a întrebat:

Dacă românii sunt atât de credincioşi, de ce preacurvesc?

Răspuns Câştigător
| LupulMoralist a răspuns:

Cred ca romanii, credinciosi fiind, doar curvesc. Ca ei stiu ca ce-i prea mult nu-i sanatos.

9 răspunsuri:
| wolfy911 a răspuns:

Cine a zis ca romanii sunt credinciosi?

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Hey...vorbim despre 2 tipuri de perosane diferite aicea... oricum romanul tot roman ramanebig grin!

| SamSon a răspuns:

Cine a zis ca toti romanii sunt credinciosi? sau ca 90% din populatie e credincioasa? asculta-ma pe mine, nici un om nu e cruce de biserica! a gresii e omeneste happy

| Hombre a răspuns:

S-a dus preacurvia romanilor nici copii nu mai face, populatia e in scadere, femeile s-ar preacordii dar barbatii sunt someri si nu mai au vlaga in ei, doar fetele pe varianta mai curveste, dar si ele mai rar din lipsa clienti. Basescu se mai da "Cocos" pe la madam Udrea sa-i faca bugetul mare, ca de frecat vrajeala, cu ce? Cu limba ce-o mai face curatenie pe acolo. In rest toata lumea o lăbăgeste angro si en-detail parca asteapta apocalipsa.

| Klepto a răspuns:

Ca toti isi uita principiile si valorile morale cand vine vorba de libido.

Acuma ma astept sa vina elasexygagica cu ceva de genul "Este o activitate super boona, eu o fac non stop."

| carminaburana43 a răspuns:

Sunt de acord cu toate cele patru variante scrise mai suspentru ca toate sunt adevarate.

| holeron a răspuns:

...o fii oare pentru ca cei credincioși au cele mai multe păcate?

| FucktheSystem a răspuns:

"Daca un om preacurveste cu o femeie maritata, daca preacurveste cu sotia aproapelui sau, omul acela si femeia sa fie pedepsiti cu moartea" (Lev. 20, 10; Deut. 22, 22).

Uite că a găsit chiar biblia soluția ideală ce să facă cu ei, deci nu mai are rost să mă bag și eu, se pot omorâ creștinii între ei din partea mea.

| EmaS a răspuns:

Cine a zis ca toti fac asta?