Dar avem autocontrol si suntem singura specie care detine acest lucru (exceptand fiintele pe care nu le cunoastem-daca exista). Singura problema e ca nu multe persoane stiu sa il foloseasca. El e in noi ca si caracteriatica dar nu prea ne folosim de el.
Prin meditatie si muuuuulta constientizare cred ca putem sa controlam acest lucru.
Si prin "noi" nu trebuie facut referire la toti. Poate doar majoritatea. Sunt persoane in lumea asta care depasesc cu mult mentalitatea si cunoasterea asupra sinelui si a actiunilor celorlalti.
Tocmai pentru ca spre deosibire de animale noi avem gandire creatoare sau distructiva
In Suedia puscariile sunt goale; le inchiriaza. Autocontrolul nu functioneaza la fel pentru toate persoanele; exista destul de multi oameni "scapati de sub control", cu grave probleme psihice. Eu cred ca la baza problemelor oamenilor sta lacomia si lipsa de respect. Elimina chestiile astea si vezi daca nu cumva obtii acea civilizatie dorita.
Aia da, pentru ca oamenii tind sa eticheteze si sa-si faca pareri, asta doar face ca cel cu probleme sa-si repete faptele.