anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sfarsitul lumii chiar ar veni cum aveti de gand sa sarbatoriti acest eveniment? happy

10 răspunsuri:
| Dmesss a răspuns:

As vrea sa injur toti sfintii de i-as vedea.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Petrecandu-mi ziua de nastere.
(sf lumii va fi pe 21 la americani ora 18, 22 la noi ora 04.00)

| Minks a răspuns:

Sa sarbatoresc? Probabil ca daca ar fi cert (ceea ce nu cred ca o sa fie niciodata) ca vine "sfarsitul lumii" as face ceea ce nu am avut curaj sa fac pana acum. Adica sa mananc o inghetata! :X

| RhoOphiuchi a răspuns:

Cum adica sa "sarbatoresc"? Ce ar fi de sarbatorit la [ipotetic vorbind] cel mai ingrozitor eveniment global, nu stiu. Nah, eu probabil as face ce ar face toti de fapt, din toata sinceritatea lor; as plange si as zbiera si mi-ar fi frica.

| cristiancristir a răspuns:

Il sarbatorim in iad. Toata lumea a primit deja invitatie. Or sa fie femei, bautura prafuri si alte distractii. Ne vedem acolo happy

| Reznov a răspuns:

Ma impusc ca sa ii fac in ciuda Apocalipsei!

| dydy1 a răspuns:

laughing de unde sa stiu eu ca vine? si ca nu e abureala? daca asa e scris asa sa fie...

| Miranda29 a răspuns:

As face sex cu prietena mea toata ziua.

| catty443 a răspuns:

Dadadadada.absolut.cand o sa vina Apocalipsa ma urc pe un munte si o astept cu bratele deschise, cum a facut ala in filmu 2012 laughing

| Iulianpatrascuiulimihai a răspuns:

Nu cred dar daca ar veni as fura, as **** asa ca pentru ultima data as da drumu tare la muzica as rade de oameni cum n-am mai ras si as iesi la un gratar