| Adideadi685 a întrebat:

Daca Sigmund Freud avea telepatie de ce nu l-a oprit pe Hitler sa nu mai inceapa razboiul? sau oricine altcineva avea puteri,sau si Putin acum, intrebarea e de ce?

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Nu cred că înțelegi cu ce se ocupa Sigmund Freud... Cine te-a mințit că avea puteri telepatice?

| AdelinCristearullz a răspuns (pentru johnnny123):

Ok dar atunci de ce nu l-a oprit altcineva pe Hitler cu puteri telepatice? daca ele exista, multi psihologi sustin ca exista telepatie si daca exista de ce nu sunt prinsi criminali ca, prin telepatie poti stii ce gandesc aia cu care faci conexiuni si poti si de la distanta sa stii asa zic psihologii, daca mint, i don t know.

| AdelinCristearullz a răspuns (pentru johnnny123):

Nu stiu si habar nu am eu am avut o problema cu un psiholog ca amandoi,nicinul nu suntem pe treaba noastra, eu sufar de anxietate si ala sufera de toate bolile la cap ca daca nu sufera nu imi spunea ca exista telepatie si ca stie tot ce fac eu, asa a zis el ca exista, daca ma minte el, te mint si eu, ca nu aveam de unde sa stiu ca poti citi gandurile cuiva, scuza-mi deranjul sunt putin speriat din cauza ca ma simt aiurea sa imi citeasca cineva gandurile sau sa aiba puteri asupra mea, asa a zis el ca are puteri din astea, se crede un fel de Isus Hristos dar pe varianta mai putin inteligenta si mai putin atotputernica.

| LordCristobal a răspuns:

Sigismund Freud nu avea telepatie, el trata cazuri de nebunie.

Întrebări similare