| Joker3134 a întrebat:

Daca stiinta va fi capabila sa teleporteze un om pe distante mari, fiinta teleportata ar fi exact "ea" sau o copie? E doar o ipoteza, mai mult o acrobatie mentala.Care este parerea voastra?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
17 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ar trebui să-i ceri scuze lui Kevlar că ai îndrăznit să-l deranjezi cu întrebarea "Dar ai fi tot tu...", când informaţia se putea găsi pe net. happy Măi, ce ifose îşi dau unii!

| RAY a răspuns:

Acum sa raspund la intrebare, stiintific sunt sanse mici sa existe asa ceva, personal cred ca nu e posibil asa ceva de ce? sunt trilioane de trilioane de trilioane de atomi, toti atomi trebuie sa ajunga la destinatie, daca unul singur nu ajunge acel obiect nu va ajunge la destiniatie

Răspuns utilizator avertizat
| MihaiNicu23 a răspuns:

Eu cred ca tot noi vom fi teleportati, dar nu se stie daca in proportie de 100% sau 99%, si este foarte putin probabil sa ne putem teleporta in viitorul apropiat.

| Steregoi a răspuns:

Va fi doar carne imprastiata. Prin "teleportare" sau inviere oamenii vor fi inviati in viitor. Teleportare sau reincarnare e tot una prin gaura de vierme de la 2 metri sub pamant. Doar Dumnezeu poate reincarna sau invia oamenii.

| Darkmagic a răspuns:

Presupun ca nu doresti o explicatie da capo al fine a teleportarii.
Pe foarte scurt, nu este nici "copy", nici "ea".
Ca sa folosesc tot un termen din word ca cea mai buna comparatie, e un "CUT".
Distrugi originalul, (obiect, om, etc), urci INFORMATIA intr-un..."buffer", si-l reconstruiesti pe baza ei, la "distanta" dorita.
Complicat, nu?
Cat priveste: "Daca stiinta va fi capabila sa teleporteze un om"...e o idee mai mult decat s.f., si in pofida seriei "Star Trek" si a datelor ei fanteziste (anii 2100-2300), stiinta e la distanta de milenii sau chiar de "niciodata", de teleportarea umana.

| NeutronStar a răspuns (pentru Darkmagic):

Cu ajutorul mecanicii cuantice am putea să reușim, dar tot nu în viitorul apropiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi vine sa cred in ce rahat de lume traiesc, cata dezinformare si prostie poate exista.

| unvecin a răspuns:

Va fi exact ea, normal.

| Uxellodunon a răspuns:

As zice ca e tot ea, din moment ce oricum in circumstante nornale toti atomii din corpul tau sunt inlocuiti la un moment dat si tot tu ramai.