| Gogu06 a întrebat:

Daca te afli la 40 de metri sub apa si mai ai 4 secunde in care poti rezista fara aer atat tu cat si cea mai apropiata persoana tie(copilul, sotia, fratele, sora, mama etc...), iar persoana de langa tine nu stie sa inoate. Cui ii pui masca de oxigen prima oara, tie sau persoanei la care tii cel mai mult? (Dureaza o secunda sa duci masca de oxigen la gura, o secunda sa tragi aer, inca o secunda sa duci persoanei de langa tine masca la gura, deci persoana de langa tine mai are 1 secunda sau mai putin sa se salveze.)

20 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Esti mort inainte de a ajunge la 40 de m sub apa.De pe la 10m si ceva asa...

| Gogu06 explică (pentru harciog):

Nu asta era scopul intrebarii

| harciog a răspuns (pentru Gogu06):

Imi dau seama dar asta nu inseamna sa acceptam orice balarie.

Fa-ti tu site-ul tau sau depune plangere pana atunci taci si inghite. Intrebarea asta, este una dintre cele date la interviul final pentru admiterea la Serviciul Roman de Informatii. Cred ca dai prea mare importanta acestui site ceea ce ma determina sa cred ca nu ai alta preocupare. "nu inseamna sa acceptam orice balarie", aparatorul dreptatii ce esti laughing).

| harciog a răspuns (pentru Gogu06):

Dau importanta la tot ce cred ca ar fi normal, iar de preocupari, ocupa-te de ale tale, balariosule.

Stai asa ca te rezolv imediat.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Adică viata mea sau a celui drag?
Aleg viata persoanei dragi s-o salvez. Pentru ca atunci cand cineva mi-e drag, mi-e drag până la capăt. Cand iubesc dau totul, cand nu iubesc...nu mă mai scufund in apă (cum nu o fac nici in viată)...40 m laughing

| Gogu06 explică (pentru floresdemayo):

Pai ori ne inecam ori nu ne mai inecam, ori suntem golani ori nu mai suntem.

| floresdemayo a răspuns (pentru Gogu06):

Taci, că-ti înec Râsul laughing! Apropo, de ce l-ai pus cu... spatele?

| Gogu06 explică (pentru floresdemayo):

Lasa-l, ca face pe arogantul. Mi-ai dat click pe profil ca sa vezi poza mai de aproape este? Ha, te-am prins! E frumos, nu?

| floresdemayo a răspuns (pentru Gogu06):

Este, dar ma ingrozeste. Sper sa nu-l intalnesc vreodată...

| Mădă0611 a răspuns:

O dau ei (persoanei) laughing Mai bine sa sufere ea pierderea mea, decat eu a ei laughing Tot acolo ajungem, mai devreme sau mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie, ca sa pot salva si persoana de langa mine mai apoi.

| DimLight a răspuns:

DinPutaGandirii - a raspuns corect -kudos for you

| ƛƝƊƦЄЄƛ a răspuns:

Ei.
Pentru că dacă îmi e dragă nu o să-mi revin niciodată dacă moare.Şi o să mă simt vinovată toată viaţa pentru ce am făcut.
N'ziua!wave

| euforiaa a răspuns:

Persoanei dragi! De ce? Pentru ca daca intr-adevar ti-e draga, ai da si viata pentru ea. Asa gandesc eu.

| Puric a răspuns:

Mie. Pentru ca procesul dureaza 3 secunde si mai am o secunda, in secunda aceea ii pot pune masca persoanei de langa mine si sa-l/s-o scot afara.

| Gogu06 explică (pentru Puric):

Ai actionat logic dar nu ai gandit bine. AI preferat sa lasi/risti viata celei mai importante persoane din viata ta agatata in mai putin de o secunda, tinand cont ca persoana respectiva era mai panicata decat tine in conditiile in care nici nu stia sa inoate. Tot o secunda mai aveai si tu daca faceai procesul invers.

| pyma a răspuns (pentru Gogu06):

Poi nu e greșit. Știi, în avion, instrucțiunile sunt clare: în caz de urgență, atunci când cad măștile, îți pui masca întâi ție, și apoi celui de lângă tine, copil, soț, frate..De ce? Pentru că trebuie ca întâi tu să fii ok, ca să poți să îl ajuți pe cel de lângă. În apă, ai zis că celălalt nu știe să înoate, deduc de aici că eu aș ști. În cazul ăsta eu trebuie să folosesc masca de oxigen prima, ca să-l ajut pe cel drag. Că dacă îi dau lui, și eu nu mai am timp să inhalez, murim amândoi.

| Armagedon a răspuns:

Eu i-as pune-o persoanei de langa mine mai ales daca tin ff mult la ea