De obicei iau singura hotararile, dar bineinteles ca daca nu as stii ce trebuie sa fac, as cere parerea familiei.
Nicicui, mai ales daca ar fi ceva ce ma priveste numai si numai pe mine. Consider ca pot sa iau deciziile pentru mine insumi, chiar si cele dificile.
Nu am nevoie de sfatul nimănui, eu știu cel mai bine de ce am nevoie și ce trebuie să fac...
Nu l-as cere. As prefera sa fac ce ma taie capul decat sa regret ca am gresit pe mana altuia.
La prieteni in nici un caz, fiindca sunt cretini si n-au experienta de viata. Niciodata nu ai suficienta experienta, dar intr-un fel gandesti la 45 de ani si intr-un fel vezi lucrurile la 21.
Depinde de fiecare in parte. unii poate prefera sa le ceara sfatul prietenilor ca sa aiba si pe cine sa dea vina daca sfatul e gresit ( ), sau sa faca(virgula)cum considera ei.eu una (daca e chiar necesar sa cer sfatul) l-as cere familiei.
mie mi s-a intamplat ca prietenii mei sa nu imi fie prieteni. exista sansa ca prietenii sa-si urmareasca propriul interes,sau sa vrea sa iti faca rau, in mai mica sau mai mare masura.
cei din familie nu prea au intentii ascunse, nu au nici o dorinta sa iti faca rau.in plus,cei din familie au mai multa experieta, sunt mai „copti", deci au o gandire mai matura.
asta e parerea mea...
Prietenilor! sunt mai apropiat de prieteni decat de familie si in plus cadrul este intim intr prieteni!
Prietenilor! sunt mai apropiat de prieteni decat de familie si in plus cadrul este intim si mai deschis intre prieteni!
Daca vrei ca acel sfat sa fie bun evident ca il vei cere parintilor deoarece ei sunt in cea mai mare masura capabili sa-ti dea unul bun deoarece sunt mai in varsta ca tine.(Parintii au trecut prin ce am trecut noi, noi prin ce au trecut ei inca nu).Hai sa-ti zic altfel; De ce te duci la un preot ca sa te indrume cand ai un necaz mare si nu te duci la un prieten?(preotii fiind de varsta parintilor).
Niciodata cand o sa ai o problema nu o sa trebuiasca sa alegi intre prieteni si familie.este ilogic sa ''ai voie sa alegi doar una''. Eu unul cer sfaturi si de la parinti si de la prieteni.
De ce ar trebui sa cerem sfaturi? Facem ce vrem noi, nu ce vor altii. Familiei, dar depinde cui din familie tot.