Cred ca ma-si panica si dupa incerc sa vad de ce s-a intamplat (cauza transformari)
Acum mă buseste rasul, dar in situație, mai greu. Probabil aș lua legătura cu persoanele importante din viata mea sa le explic situația ca dupa să nu para nimeni psihopat. E și un film de genu, l-am vazut de curând, ar trebui să îl cauți să vezi acolo reactii.
Am experimentat asta...în vis. Am visat că m-am trezit în corpul unei femei, era goală și pe ciclu. Ce sperietură am luat. Mă bucur că-s bărbat și n-am parte de așa ceva.
Nu stiu cum s-ar putea admira unii Eu as fi o fata foarte urata...
Cel mai probabil m-as culca la loc.
As face dus. M-as masturba. As incerca sa imi daubseama cum s-a intamplat si daca imprejurarile sunt altele sau daca au ramas la fel, in timp ce doar eu m-am schimbat, ceea ce inseamna ca toti se vor alarma.
Ai putea încerca o operație estetica. Știu eu un medic italian foarte bun. Ii spun sa te pună în fața.
M.as duce la firma unde lucrez la un blond care sta la birou si las indupleca sa ma reguleze
Ce păcat!
Dar ești sigur ca nu vrei sa încerci? O sa fie amuzant. Îți promit ca o sa te distrezi.
As veni în noapte la tine
Eu cu tine-as vrea sa fiu,
Sa te strang la pieptul meu,
Si sa te sarut mereu.
onelove întreabă: