M.as duce la firma unde lucrez la un blond care sta la birou si las indupleca sa ma reguleze
Mi-as examina corpul, mai ales fata - sa vad care e echivalentului tipului meu de fata daca as fi barbat, care mi-ar fi structura corpului, etc.
As veni în noapte la tine
Eu cu tine-as vrea sa fiu,
Sa te strang la pieptul meu,
Si sa te sarut mereu.
Câteodată mă trezesc dimineața cu o parte din mine în corpul sexului opus.
E mișto.
Nu stiu cum s-ar putea admira unii Eu as fi o fata foarte urata...
Cel mai probabil m-as culca la loc.
Ai putea încerca o operație estetica. Știu eu un medic italian foarte bun. Ii spun sa te pună în fața.
Si dupa cand o sa fiu iar baiat ce fac?
Ai 2 opțiuni: te faci înapoi fată sau devi gay.
Nu ma incanta niciuna
Travesti? Sau nici asta nu te tentează?
Nope. Sunt straight
Ce păcat!
Dar ești sigur ca nu vrei sa încerci? O sa fie amuzant. Îți promit ca o sa te distrezi.
Sa inteleg ca tu te imbraci des in baiat? )
O, da! Port cămăși, geci, hanorace, toate de la iubitul meu
Am experimentat asta...în vis. Am visat că m-am trezit în corpul unei femei, era goală și pe ciclu. Ce sperietură am luat. Mă bucur că-s bărbat și n-am parte de așa ceva.
De ce? Nu e frumos sa fi fata?!? Poate așa o sa reușești sa te căsătorești
Normal că nu e frumos. Și nu vreau să mă căsătoresc, prefer burlăcia.
Sa vezi cat de repede ți se scoală
Multă, multa placere
Da, dar diferit de barbati, tin minte un documentar despre asta, care zicea ca barbatii au ca o explozie, iar femeile ca un vulcan care nu explodeaza dar care varsa lava
in plus (am auzit odata, la un pseudo-documentar de sex, adica un documentar prezentat de vedete p0rno, chiar daca nu era p0rn) un barbat o poate face de 17 ori consecutiv, o femeie de... 117 ori (ambele sunt de nivel de cartea recordurilor, nu sfatuiesc pe nimeni care citeste asta sa incerce asta acasa, adica sa depaseasca recordul )
moment in care, chiar as fi curios cum e diferenta
As face dus. M-as masturba. As incerca sa imi daubseama cum s-a intamplat si daca imprejurarile sunt altele sau daca au ramas la fel, in timp ce doar eu m-am schimbat, ceea ce inseamna ca toti se vor alarma.
Cred ca ma-si panica si dupa incerc sa vad de ce s-a intamplat (cauza transformari)
Acum mă buseste rasul, dar in situație, mai greu. Probabil aș lua legătura cu persoanele importante din viata mea sa le explic situația ca dupa să nu para nimeni psihopat. E și un film de genu, l-am vazut de curând, ar trebui să îl cauți să vezi acolo reactii.
onelove întreabă: