Femeile fac deja asta. Şi se pare că nu au conştiinţa împăcată.
Aşa că, prefer să învăţ din istorie şi să nu comit aceiaşi greşeală.
Salut.
Anonimule- De ce postezi de sub anonimat? http://www.webdex.ro/online/dictionar/oglinde
Demonstreaza ca am gresit cuvantul.
Daca ne gandim bine, noi traim, de fapt, toata viata in fata unei oglinzi, atata vreme cat ne aflam printre semenii nostri si nu suntem pustnici; fiecare individ care se afla in preajma noastra este o mica oglinda care reflecta faptele noastre asa cum valurile marii reflecta lumina soarelui. Dar daca valurile nu deformeaza lumina reflectand-o totdeauna asa cum ea este, semenii nostri rareori se intampla sa fie oglinzi fidele; de cele mai multe ori, privind in jur, vom primi o imagine deformata in functie de iubirea sau ura, admiratia sau dispretul cu care ne privesc ceilalti.Rareori reflexia faptelor nastre este una obiectiva, nedeformata, si poate ca tocmai aceasta capacitate de a reflecta adevarata nostra imagine este calitatea ce ne descopera adevaratii prieteni. Iar daca avem in preajma asemenea oameni echilibrati si sinceri, suntem norocosii detinatori ai unor prieteni adevarati, si, privind reflexia noastra in inimile lor, descoperind ca ea este luminoasa, putem trai cu constiinta impacata; dar, de cele mai multe ori, din nefericire, ceilalti se comporta ca niste oglinzi deformante si faptele noastre apar discordante. Eu cred ca, daca vrem sa traim linistiti, n-ar trebui sa tinem seama de ceea ce reflecta o oglinda; sa privim cu atentie in noi imsine, sa ne cunoastem bine si sa ne acceptam asa cum se intampla sa fim; sa acceptam o oglinda doar atunci cand avem certitudinea ca nu e falsa; din pacate, viata ne arata ca suntem inconjurati de masti si nu de chipuri adevarate; si singura consolare, daca o putem numi astfel, e ideea ca ca noi insine ne ascundem in spatele unei masti socialedevenind astfel o oglinda, mai mult sau mai putin fidela a faptelor altora.In ce ma priveste, de multa vreme am renuntat la oglinda; sau privesc cu detasare reflexia ei; reflectata in mine insami, constiinta mi-e impacata; fiindca, chiar daca nu sunt perfecta, macar sunt egala cu mine insami.
Daca m-as privi in fiecare clipa eu pe mine m-as tavali pe jos de ras, viata mi-e plina de boroboate si stangacii care au o finalitate comica dar crezi ca mi-ar fi suficient pentru o constiinta daca nu imaculata macar impacata? hmmm...
Mie imi place David Bowie cand se cerceteaza in oglinda:
http://www.youtube.com/watch?v=8S227FFNwl8
Nici mai mult, nici mai putin impacata decat o am acum. Ce te face sa crezi ca doar in fata oglinzii as putea sa realizez care-i viata mea? Cu sau fara oglinda, pe mine nu ma pot minti. Ca mint pe "x" sau "y"... e cu totul altceva.
Nu, fetele se privesc toata ziua in oglinda, si niciodata nu sunt multumite de cum arata!
bye-bye
Imi place sa ma privesc in oglinda, dar nu chiar TOATA VIATA.Sunt perfectionista si vreau intotdeauna sa fiu impecabila si de aceea imi port oglinda cu mine oriunde, in geanta.
Http://dexonline.ro/definitie/oglinda
Studiaza mai bine! Cred ca sursa ta este gresita!;)
Nu trebuie sa abuzezi si stai pana cand nu mai stii de tine... nu e indicat in nicio privinta. Si poate in fata unei oglinzi...