| FuckEverything a întrebat:

Daca ti-ar pune cineva un pistol la cap si ai avea de ales din urmatoarele optiuni:
- sa ti-o pui cu un magar/magarita
-sa ti-o pui cu un mort/moarta(bun/a)
-sa ti-o pui cu o batoza mare si urata
Sau sa-ti iei un glont in cap. Ce ai alege?

16 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Sa mi-o pun cu o batoza mare si urata. Nu ma dezgusta sexul cu femeile obeze si hidoase, dar imi plac provocarile.

| Vizitiul a răspuns:

laughing)Doar stii... faceam lucrurile-n tandem.

| Vizitiul a răspuns:

Da, da...peste tot si in toate...

| harciog a răspuns:

Prea e mare tentatia pentru toate si fara pistol la cap.Cred ca as vrea sa experimentez totul de buna voie.

| cristi202 a răspuns:

Mai bine pistolul. Poate ca se va bloca cartusul pe teava!happyhappy Si, chiar de nu s-ar bloca, mai bine sa mori de o moarte violenta decit chinuit de cine stie ce boala cine stie citi ani inainte de moartehappy.
Pe de alta parte, pentru barbati ar fi mai valabila cealalta optiune, pentru ca la ei trebuie sa se intimple "ceva" ca sa si-o puna. Oricine ar fi, trebuie sa ii placa destul de mult incit sa... Intelegi tu.happyhappy

| Flav a răspuns:

Da-mi batoza. Unde e batoza?

| Paulla a răspuns:

Mortu'.

| shadovv a răspuns:

As alege sa ma omoare ca apoi sa intretin relatii cu tipa moarta. Asa totul este normal.

| Woodenpints91 a răspuns:

Batoza. Şi aşa nu mai am nimic de pierdut

| Holocaust a răspuns:

Să-mi iau un glonţ în cap, just like Kurt.
Nu cred că aş regreta, plus că nici nu doare aşa de rău.

| nutepriveste21 a răspuns:

Bineinteles ca am sa o aleg pe cruduta, dar pentru ca nu e pe lista ramanem la glont. Sau mai bine batoza? Nu mai stiu...

| GusWaters a răspuns:

Diversiune,il fac sa scape pistolul,sau il dezarmez,il impusc, si ma distrez putin dupa cu creierii lui, cum a facut Varg cu creierii lui Euronymus dupa ce i-a zburat.

| Musique a răspuns:

Glontul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tare e ala care-mi pune pistolul la cap.Sa presupunem ca maniacul se trezeste intr-o zi si face rost de un magar/magarita, mort/moarta(interesant e ca pentru ochii vineti si corpul rece, inca mai are o atractie sexuala de poate clasifica un cadavru) si in final o batoza.
Cred ca pana sa apese el pe tragaci, as fi mort de ras cand l-as vedea langa toate cele trei elemente si cu pistolul atintit spre mine."Ti-o pui cu una din ele, sau mori?!?!" lollll

| Paulla a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine punctat!laughing

| athos01 a răspuns:

Batoza, daca vrei sa mai vb da add la mrns_adrian