| Martanul a întrebat:

Daca toate vin de la sine, sinea de unde vine? Ce intrebare idioata...

10 răspunsuri:
| Dragotta a răspuns:

Sinea vine de la tine si toate vin de la sine deci e clar ca sinea vine de la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună ziua. Numele meu este Vladimir Dimitrov. Poate e doar informaţiile care vor schimba în mod substanţial calitatea vieţii tale. Sunt un nou proiect Distribuitori austriac AQUABIONICA, care se referă la industria MLM. (Www.aquabionica.com)
Compania a început să se dezvolte în octombrie 2009, în opt ţări (Austria, Bulgaria,
Polonia, România, Ungaria, Ucraina, Rusia, Kazahstan).
Produs - apă Bionic (O direcţie foarte promiţătoare, care nu are concurenţi).
Livrarea produsului - o adresă la casa gratuit.
Reward sistem - "hibrid" (astăzi - este cel mai bun sistem printre propunerile companii legitime) Plata prin card bancar în euro.

Despre mine: experienţă în reţeaua de comercializare pentru 15 ani. Vă mulţumim pentru a verifica planul de marketing pentru prima luna se ridica la 604 de euro. (Link direct la marketing http://ru.netlog.com/go/explore/videos/videoid=ru-538461)
Cauta parteneri, atât profesionişti, cât şi oameni dornici să înveţe de afaceri dispusi sa investeasca timp si bani in tine.
Dacă sunteţi pregătit pentru a afla mai multe, scrie un post.
Gata să răspundă la toate întrebările dumneavoastră şi de a ajuta dezvoltarea afacerii.
Id: 040000002500
Meu de Skype: vladimirdimitrov69
Tel. +37368499692, 40748744397.
Mail: surdu_vip@mail.ru

Răspuns utilizator avertizat
| Mihai_3850 a răspuns:

Cine a spus că sinea egzistă, Dacă nu ştii de unde a venit nu înseamna că a căzut din pod, de undeva mereu vine. Veaţa noastră e influenţată de 1000 de factori şi fiecare factor hotărasţe ce să facă cu gîndul că pe noi nu ne acţionează dar noi suntem ca întrun lanţ trofic, aceste acţiuni se poate de explicat cu ajutorul tioriei Haosului. Oamenilor e mai unşor să creadă că a căzut din pod aşa mai linistit dorm.

| Hombre a răspuns:

Ai dreptate.

| DDDDDxxxxxx a răspuns:

Sinea esti tu deci totul vine de la sine inseamna ca totul vine din tine adica atunci cand ai o problema spre exemplu rezolavarea vine de la tine pentru ca lumea te sfatuieste dar tu gasesti adevarata solutie.
Deci totul vine din tine. Tu crezi de fapt numai ce vrei, nu conteaza foarte mult parerea altora decat daca asta vrei tu.
Si ca sa raspund la intrebarea de unde vine sinele iti spun asa.
Daca tu esti sinele tau inseamna ca el vine de unde vi si tu adica nu se stie daca vom cunoaste asta vreodata.
Dar amintesteti, cand se va descoperi de unde suntem noi, oamenii sau cum am aparut iti va raspunde sinele la intrebare si iti va spune asa:Tiai raspuns singur la intrebare, ai descoperit de unde vin, de acolo de unde vi si tu... din tine.
Ai in mare parte dreptate e o intrebare putin idioata dar intr-un fel o intrebare care te pune pe ganduri pentru ca nu sti ce sa raspunzi.
E greu de spus sau chiar imposibil sa gasesti locul de unde vi caci daca totul a aparut din nimic asta duce la alta intrebare si anume:Nimicul e tot ceva dar acest nimic de unde a aparut?
Stiu ca m-am indepartat un pic de intrebarea ta dar daca stai sa te gandesti in profunzime tot aici ajungi caci sine esti tu si te duce la intrebarile despre cum ai aparut tu.
Daca vrei sa iti raspund si la aceasta intrebare... pune-o pe forumkissfunda?

| danut a răspuns:

Din cate am inteles eu, tu ai intrebat ceva de genul: Daca toate vin in mod NATURAL (sine), naturalul (sinele) de unde vine? Depinde de ce "parte" esti, uni spun ca totul si toate sunt creatia lui Dumnezeu si de Acolo vin iar altii spun ca totul si toate vin din Haos. Poti alege o "varianta", iar intrebarea nu este idioata ci chiar buna.

| DeeDee a răspuns:

Daca toate vin de la sine, sinea de unde vine?
Pai e clar ca sinea nu se refera la tine, este un sistem pre-programat, adica este una dintre legile ce guverneaza lumea noastratongue cred ca este ceva intre legea atractiei universale si conceptul de "karma", daca ma intelegitongue

| EBC a răspuns:

Sinea e expresia de 'sie insusi' adica tu ca entitate ce te exprimi prin rationament si ego. Toate vin de la sine, adica toate vin de la tine. Tu Eşti creatorul propriului tău Univers.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Asa e...o ideee stupida! Nu toate vin de la sine si sinea thinking mama ce ma enervezi sinea vine de la mama sinei (lol fara inspiratie)sinea a fost invetata de idiotul ce a zis primul "Toate vin de la sine" referindu-se de la "sine insusi" eh nene iar ma faci sa fiu filozoafa so.n-am idee...