anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca tot am aflat ca mintea noastra functioneaza ca un hard de memorie si probabil ni se mai gasesc niscavai circuite prin organism plus citeva tije pentru cei cu bratele sau picioarele fracturate incluzindu-i si pe cei care au placi pentru fracturi pe osul cranian si ajungind dar nu in cele din urma la cei cu tuburi prin intestine aflind mai departe, tot de pe TPU, cu nu avem constiinta nici suflet ca Dnz. nu exista putem trage osingura concluzie; Oameni buni spitalele noastre o sa-si schimbe oare denumirile in Homo-service,?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai harcioge, noi o sa avem multe implanturi, in loc de ochi camere de luat vederi,{sau carti postale} care vrea roti sa mearga mai dea rozcotoru, niste brate cu extensii ca vezi si tu, pana la cot deja sunt prea mici, si capuri... e capul e lucru mare, domnule harduri treburi circuite etc.deci nu popa va avea treaba cu noi ci htv-ul si hidraulica.auzi? strangeti piulite de 6 am auzit ca or sa dispara.

7 răspunsuri:
| selef a răspuns:

Mai bine in Homo-service decat in Morga -service in acest moment.

| Wtf9000 a răspuns:

Da, n-am inteles nimic...

| baba a răspuns:

Homo-service? Şi care e problema? Nu înţeleg.
Ce-i rău că cel rămas fără picior poate primi o proteză de metal? Ce-i rău că înţelegem 1% din cum ne funcţionează creierul? Şi ce-i rău că putem înlocui intestinele cu tuburi de fier?
Am citit recent o carte de Irvin D. Yalom, în care un institut de psihanaliză a publicat un anunţ în ziare: "Rechemarea pacienţilor dr-lui Seth pentru reparaţii gratuite" (doctorul respectiv fusese dat afară din institut recent, fiindcă se dovedise că îşi trata pacienţii în moduri neortodoxe).
Reparaţii gratuite - Homo-service. Sună urât, dar... ce e aşa urât până la urmă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ptr selef.Am impresia ca esti nascut prin lunaMai sau Iunie.Toate bune dar daca dai timpul inapoi cu 9 luni reiese ca ai fost conceput cind era vinul in toi

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Nu chiar, dar noi cei normali la cap si la trup in viitorul apropiat vom fi putin invidiosi pe cei technically-enhanced;)
http://www.youtube.com/watch?v=qec520CLyhk
Aimee Mullins: How my legs give me super powers
http://www.youtube.com/watch?v=JQ0iMulicgg

| me_6767 a răspuns:

Confuza intrebare! cred totusi ca asa e!

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Dar stiu ca ai stat sa te gandesti la chestia asta! Mai important ar fi daca se vor dota corespunzator, daca vom avea si ITP-uri, rovignete, etc. Glumim, desigur.