| Adrian a întrebat:

Daca toti am zambi in acelasi timp, soarele si-ar intarzia apusul...Cat mai amanam acest moment?!

10 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Buna, Adrian! Esti una dintre notele optimiste a TPU-ului. Imi place cum vibrezi si ii incarci pe toti cu optimismul tau debordant si imi pare bine ca te avem printre noi...
Da, a zambi e mereu frumos, e bine... Daca am si avea ceva mai multe motive... Cu aceasta intrebare tocmai mi/ne-ai dat unul. Ce zici, maine pe la 17:00, merge?

| Vizitiul a răspuns:

Nu-l amanam, ci-l umplem cu vorbe, dupa cum bine zice, Bent.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

În ce carte de basme ai citit asta?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

,, Dacă tu vrei să pari ironic, ok."
Asta mi-a plăcut laughing.

| cristi202 a răspuns:

Si-ar intirzia apusul? Nu cred, mai degraba cred ca nu ar mai apune.

| NoChanceForUs a răspuns:

Mneah,nu se subînțelege nimic, Adrian.Visezi utopii.

| petruclaudiu78 a răspuns:

Daca soarele si-ar intarzia apusul intr-un punct de pe glob, inseamna ca si-ar amana rasaritul in alt punct de pe glob, deci daca acesta ar fi scopul unui astfel de demers, nu toata lumea ar putea beneficia, deci nu toti ar fi interesati sa participe (presupunand prin absurd ca ar avea toti chef sa zambeasca).
Si daca ar fi adevarat ce spui, inseamna ca (reducand scara), daca tu zambesti, aprinzi un bec sau ceva de genul acesta.
Eu am incercat si nu a mers, dar poate nu am avut un zambet destul de larg.

Răspuns utilizator avertizat
| Alyra a răspuns:

Degeapa zâmbeşte toate lumea în acelaşi timp, apusul şi răsăritul soarelui vor fi tot în ritmul lor. Cât mai aşteptăm? Foarte mult! Până când ajung să vadă şi chinezii întrbarea asta... Avem ce aştepta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca toti am uita sa vorbim, am fi obligati sa facem, iar lucruri s-ar intampla. Cat mai amanam acest moment?

Întrebări similare